Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала свій обід: зовсім неправильне харчування для вагітних

Вагітна дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова зараз веде свій Інста-блог ще більш активно, ніж до вагітності. Вона показує абсолютно все з життя.

Катя навіть знімає процес того, як готує собі їжу. Каже, що під час вагітності дивних переваг у неї не з’явилося, як це прийнято. Вона раніше не так багато їла солодкого, а зараз його полюбила. Напередодні Репяхова показала в Інстаграм-історії, що приготувала собі на обід.

Вагітна Катерина Репяхова харчується досить скромно: прості продукти – ніяких лобстерів!

На обід дружина і концертний директор українського артиста Віктора Павліка приготувала собі макарони і м’ясо з грибами. Каже, зараз їсть багато жирної і калорійної їжі, але і на вазі це теж трохи відбивається.

Свою обідню порцію дівчина показала в соціальній мережі Інстаграм.

Вагітна Катерина Репяхова показала свій не дуже правильний обід
Вагітна Катерина Репяхова показала свій не дуже правильний обід

Відзначимо, раніше вагітна дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова зізналася, що буде працювати навіть в декреті. Так, 26-річна Катерина Репяхова на своїй сторінці в Instagram розповіла, що навесні піде в декретну відпустку, але це не завадить їй працювати і далі. Що саме вона переслідує – невідомо. Але фанати припустили, що вона просто не хоче, щоб з Віктором Павликом працював інший концертний директор.

Нагадаємо, шлюб Катерина і Віктор уклали трохи менше року тому. Народження дитини заплановано на середину червня. Відомо, що у пари буде хлопчик, і назвати вони його планують Михайлом.

Цю ідею імені запропонувала Катя, а Віктор підтримав.

 

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.