(Відео) Настя Каменських в танці рівня дитячого садка: це круто?

Режим дня, дієта і фізичні вправи дали результат і Настя зараз виглядає прекрасно. Однак вона не зупиняється на досягнутому.

Представникам шоу-бізнесу завжди хочуть залишитися якомога довше молодими. Для цього є кілька дієвих методів. Деякі приховують свої роки за допомогою красивих і стильних нарядів.

Інші сидять на дієті та відвідують спа салони та спортклуби. Але найголовніше, щоб душа була молода. Це не всім вдається в нашому складному світі. Особливо в тому ритмі в якому живуть співачки та артисти.

Постійні відрядження і концерти не дають можливості стежити за своїм режимом харчування і накладають відбиток на фігуру та обличчя. Якщо людина без шкідливих звичок і прекрасно може тримати себе на корпоративах в руках, тоді легше впоратися проблемою старіння. Вранці він буде виглядати свіжим і повним сил.

Деякі співачки тримають себе в тонусі коли у них прекрасний настрій і вони завжди посміхаються.

Настя Каменських з таких представників шоу-бізнесу. Вона змогла привести в норму свою фігуру, яка була трохи повненька, хоча деяким шанувальникам вона подобалася більше повної ніж зараз.

п
Настя Каменских

Режим дня, дієта і фізичні вправи дали результат і Настя зараз виглядає прекрасно. Однак вона не зупиняється на досягнутому. Завжди знаходить нові способи підтримати в собі відмінний настрій.

Так нещодавно Настя розмістила в Інстаграм відео, де вона танцює з дівчатами веселий танець. Деякі її шанувальники оцінили це відео як жарт. І сказали, що Насті пора вже подорослішати.

Так, просто Настя веселитися і бере від життя все прекрасне. Співачка в настрої та вона доводить, що життя прекрасне!

Схожі статті

Нічого не смажу і не варю: ситна запіканка з картоплі та м’ясного фаршу для всієї сім’ї. Беру будь-яке м’ясо

Пропонуємо рецепт запіканки для ситного обіду чи вечері з доступних продуктів. Порадуйте рідних новою стравою з відмінним поєднанням картоплі та м'яса!

Якщо у вас є 2 яблука і 1 яйце, приготуйте цей смачнющий десерт. Рецепт дуже ніжних домашніх рогаликів

Рецепт цих рогаликів з начинкою до банального простий, але ж якими смачними вони виходять! Ніжне пісочне тісто та соковита яблучна начинка – справжня смакота.

Дорофєєва, два Міші та один Іван написали пісню, яка потягнула на 5 млн грн: кошти підуть на благодійність

Надя Дорофєєва разом із Мішею Лебігою влаштували спільну колаборацію, зібравши більш як 5 мільйонів гривень на потреби "Азову" та постраждалих від ракетної атаки чернігівців.