Світлана Тарабарова показала архівне фото зі свого весілля в честь дня народження батька (Фото)

Світланина зворушливий підпис свідчить, що батько навчив її бути всім прикладом. Виховав, щоб дочка була смілива і прагнула досягати своєї мети в житті.

Світлана Табарарова, яка є популярною і талановитою українською співачкою привітала свого тата з його днем народження. І в цей святковий день Світлана розмістила на своїй сторінці в Інстаграм архівну фотографію найдорожчого і рідного для неї людини. Там же вона розмістила і відео її весілля.

16 березня біля батька найпопулярнішою української артистки Світлани Тарабарової знаменна подія – день народження. На архівної фотографії видно, як батько веде її до вівтаря. А на відео він витирає їй сльози. Так Світлана розчулилася на весіллі. Додатково співачка показала фотографії де вона зі своєю мамою.

Світланина зворушливий підпис свідчить, що батько навчив її бути всім прикладом. Виховав, щоб дочка була смілива і прагнула досягати своєї мети в житті. Батько показав їй приклад як любити своїх дітей. І заради них готовим бути на все.
У ньому було багато цікавих історій. Батько з дочкою ходили на риболовлю, збирав ягоди та вона вчилася балету.

“Перше фото і відео в саме серце, моє весілля. Я, молодша дочка – розплакалася після свого” так “, а тато сльози мені витирав. На все життя запам’ятала цей момент в серці “, – згадує Світлана.

Кращі роки – це коли ти проводиш щасливо зі своєю сім’єю і коли ти ще маленька вони завжди про тебе піклуються і допомагають визначитися зі своєю роллю в цьому житті.

Батьки завжди будуть плекати своїх дітей і намагатися поять їх. А діти почуття подяки до батьків пронесуть через багато років і передадуть його своїм дітям і так далі!

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.