Спокусливий наряд Ані Лорак: таку співачку, ви ще не бачили (Фото)

Ані Лорак, яка є українською співачкою, зараз живе в Російській Федерації. Там вона вирішила побудувати свою кар'єру.

Для того, щоб шанувальники та просто звичайні люди не забували про своїх кумирів, вони періодично розміщують в соціальних мережах свої фотографії. Як правило, на цих фото знаменитості показують, як вони проводять час на відпочинок або у себе вдома.

Природно на фото вони постають перед своїми фанатами в прекрасних і чарівних нарядах. Іноді цих нарядів може бути мінімально на тілі, щоб підкреслити їх прекрасну фігуру.

Адже для того, щоб фігура була відмінною потрібно чимось жертвувати – сидіти на дієті та витрачати свій час на відвідування спортзалів. Але це того варте.

Ані Лорак, яка є українською співачкою, зараз живе в Російській Федерації. Там вона вирішила побудувати свою кар’єру. Нещодавно Ані розмістила на своїй сторінці в Інстаграм фотографію, яка здивувала і порадувала її шанувальників. На фото видно прекрасні ноги та розкішні груди співачки.

Ані на фото у ванній кімнаті та сидить на краю білого джакузі з золотими кранами. Атласна світла сорочка накинута на її плечі. Мереживний коричневий бюстгальтер прикриває її красиві груди. Свій аутфіт Ані Лорак доповнила скуйовдженим волоссям. Легкий макіяж і кілька прикрас на руці робить її образ чарівної.

“Стань щасливішою, чуєш? Але не за всяку ціну, якщо третій зайвий …”, – було підписано співачкою під фотографією. Це рядок з її нової пісні.

Шанувальники Ані Лорак моментально відреагували на цю фотографію. Вони написали у своїх постах, що Ані шикарна і приголомшлива жінка. Виглядає вона як Богиня!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.