Анфіса Чехова зізналася, що страждає від важкої залежності: “Ця частина вже замінила життя”

Відома російська актриса і телеведуча Анфіса Чехова відкрито заявила в соціальних мережах, що страждає від важкої залежності.

Героїня нашої сьогоднішньої статті відноситься до числа тих зірок, які посвячують шанувальників практично в усі аспекти особистого і творчого життя. На Інстаграм Анфіси Чехової підписані 1,7 мільйона чоловік, а постів у її профілі вже майже 6,5 тисяч. Як виявилося, це і стало проблемою артистки — вона інстаголік.

За словами зірки, свою проблему вона усвідомила нещодавно:

“Я прокинулася о 7 ранку, відправила сина до школи і, як зазвичай, взяла до рук телефон… Зайшла в Інстаграм… І просиділа там до 11-ти. А потім ще заглядала в нього кожні 10 хвилин протягом всього дня, навіть за кермом”.

Анфіса Чехова
Анфіса Чехова

Анфіса зазначила, що весь цей час вона провела не з користю — ніяких постів вона не писала, а свої послуги і товари не просувала. Замість того, щоб будувати плани на день, навчатися на курсах, писати вірші і навіть просто мріяти, знаменитість стежить за життям людей, причому часто зовсім їй незнайомих:

“Я спостерігала за чужими життями, запоєм читала чужі пости, розглядала фото з собачками, потім зависла на акаунті з китайськими саморобками, потім шукала і читала меми, потім мені на очі стали потрапляти пости моїх колег з описом їх неймовірних успіхів, в професії і в особистому житті… Я почала порівнювати їх досягнення зі своїми, звичайно не в свою користь. До опівдня я була розбита, вимотана і практично в депресії”.

Анфіса Чехова
Анфіса Чехова

Слова близької людини з цього приводу спочатку зачепили Чехову:

“Це частина твого життя, але можливо ця частина вже замінила тобі життя?”.

Однак саме завдяки їм вона усвідомила, що по-справжньому залежна від соціальних мереж. Щоб побороти цю згубну звичку, Анфіса вирішила на якийсь час відписатися від усіх, на кого була підписана, навіть від друзів. Виняток зірка зробила лише для своєї мами, онлайн-курсу про вино, а також американського актора Ченнінга Татума, Чехова його фанатка.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.