Багатодітний батько і рекордсмен Гіннеса: як живе ведучий “Караоке на майдані” і “Шанс” Ігор Кондратюк?

Вже давно минули ті часи, коли, включаючи вранці вихідного для телевізор, мільйони глядачів чули знайомий мотив пісні "Караоке на майдані ".

Незважаючи на це, його ведучий і засновник Ігор Кондратюк залишається популярною особистістю. Його фанати обурюються через те, що зараз Ігоря рідко можна побачити в шоу і музичних заходах, адже завжди захоплювалися його талантом. Чому так? Куди він зник і як живе? Ми готові розповісти в цій статті!

Засвітився на ТБ Ігор Кондратюк як учасник програми “Що? Де? Коли? “, Суддя проекту “Х-фактор “, провідний розважального шоу “Караоке на Майдані “.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

Родом Ігор з Херсонської області, з просто робітничої родини.

Ігор Кондратюк в молодості
Ігор Кондратюк в молодості

Незважаючи на те, що захоплювався Кондратюк точними науками, ще в інститутські роки він взяв участь в шоу “Що? Де? Коли? “.

З 1991 року Ігор Кондратюк працював редактором телевізійних шоу “Любовь с первого взгляда ” і “Брейн-ринг “

Також він був провідним таких програм як “5 + 1 “, “Караоке на Майдані “, “Шанс “, “Х-фактор “, “Україна має талант ” та інших.

Ігор Кондратюк
Ігор Кондратюк

Мало хто знає, що Кондратюк – всесвітній рекордсмен. Його авторська програма “Караоке на Майдані ” була внесена в книгу рекордів Гіннеса як найтриваліше шоу на українському телебаченні: в квітні 2017 року відбувся 950-й випуск передачі.

Ігор Кондратюк – багатодітний батько

Паралельно з розвитком кар’єри, Ігор Кондратюк вкладав сили і в свою сім’ю. Його дружину звати Олександра Городецька. Разом вони виховують двох синів – Сергія і Данила, і дочку Поліну.

Ігор Кондратюк і діти
Ігор Кондратюк і його сім’я

Чому Кондратюк пішов з телевізора?

Ігор Кондратюк в національному костюмі
Ігор Кондратюк в національному костюмі

Зараз, проаналізувавши шоу на різних каналах, можна сказати, що Ігор Кондратюк пішов на “заслужений відпочинок “. Він зрідка з’являється на світських заходах, але вже не витримує таких активних знімальних днів і гастролей.

Зараз він вирішив більше часу приділяти своїй сім’ї і вихованню дітей.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.