Вдова соліста “Иванушек” потрапила до психлікарні через спадщину співака: дружини в заповіті Яковлєва немає

Битва за спадщину соліста "Иванушек" Олега Яковлєва триває. Його вдова лягла в психлікарню, тільки щоб пристави не виставили її з квартири покійного співака.

Олег Яковлєв помер у 2017 році у віці 47 років від зупинки серця через день після госпіталізації з діагнозом “двостороння пневмонія, викликана цирозом печінки”. Для шанувальників і друзів смерть артиста стала великим потрясінням.

Група Иванушки
Група Иванушки

Дітей у музиканта не було, як і офіційних дружин, тому весь свій спадок він заповідав племінниці і університетському другу, актору Роману Радову. Незважаючи на те що в останні роки життя Яковлєв жив у цивільному шлюбі з Олександрою Куцевол, її імені в заповіті він не згадав. Саме тому з тих самих пір суперечки навколо нажитого Олегом майна не вщухають, а його чимало — квартири в Москві, Чорногорії та Болгарії.

Олег Яковлєв
Олег Яковлєв

Вдова співака досі живе у великих апартаментах в центрі столиці, які за законом їй не належать, незважаючи на програні суди. Олександра навіть намагалася надавати підроблені довідки про укладення шлюбу з Яковлєвим, однак вони не були прийняті до розгляду.

Судячи з усього, Куцевол здаватися не збирається. Днями її повинні були силою виселити з квартири судові пристави, але їй знову вдалося уповільнити процес виселення. Стало відомо, що в даний момент жінка проходить лікування в психоневрологічному центрі, простіше кажучи, в психлікарні.

Олег Яковлєв і його цивільна дружина Олександра Куцевол
Олег Яковлєв і його цивільна дружина Олександра Куцевол

Раніше цивільна дружина соліста “Иванушек” отримувала усі відсотки з його пісень, права на які отримала після похорону. Втім, судові розгляди торкнулися і цього — нещодавно Олександрі перекрили дане джерело доходу.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.