(Фото) Краща з кращих з “ВІА Гри “: новий аутфіт Надії Мейхер схвилював і підкорив її шанувальників

Надія Мейхер завжди відрізнялася прекрасною фігурою і всі визнали, що вона найкрасивіша і чарівна з колишньої "ВІА Гри".

В Україні найкращі дівчата у світі та найкрасивіші. Це вже незаперечний факт. І тим більше у сфері шоу-бізнесу є багато прекрасних дам. Звичайно вони хочуть бути ще гарніше і витонченіше і докладають для цього багато зусиль.

Починаючи від відвідувань в елітні спортклуби та годинник виснажливих тренувань, щоб привести своє тіло в порядок. Дієта, також важливу роль відіграє в їхньому житті. Мало знайдеться таких красунь, яким природа дарувала красу і вони її не зіпсували своїм ритмом і ставленням до життя.

Деякі періодично скидають вагу і показують своїм шанувальникам яка у них зараз талія і стрункі ніжки, але через час все повертається на круги своя і маса тіла стає ще більше. І знову годинник виснажливих тренувань і заборона навіть дивитися на солодощі та різні апетитні страви.

Але іншим пощастило, природна краса не йде, навіть якщо ведеш звичайне життя і дозволяєш себе побалувати.

Надія Мейхер завжди відрізнялася прекрасною фігурою і всі визнали, що вона найкрасивіша і чарівна з колишньої “ВІА Гри”.

 

Який би наряд співачка не одягла, вона завжди має чудовий вигляд.

Нещодавно Надя розмістила у своє сторінці в Інстаграм фотографію, яка привела в захват її шанувальників. Вони констатували, що вона, як завжди, прекрасна і має прекрасний вигляд. Інші написали, що вони обожнюють співачку.

Все-таки вміє Надя подати себе і показати з привабливого боку! Завжди ловиш себе на думці, що краса її не в’яне, а навпаки з роками стає як вино ще краще.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.