Остапчук, Решетник, Горбунов та інші ведучі-чоловіки, які доводять, що ТБ не тільки для жінок

Існує стереотипна думка про те, що журналістика - жіноча професія, а ведучою заходу повинна бути обов'язково жінка.

В українському шоу бізнесі є як мінімум п’ять зворотних прикладів – харизматичні, цікаві, привабливі і дуже талановиті чоловіки, які пов’язали свою професію з тим, щоб виступати на сцені. Хто вони і як вони живуть?

Володимир Остапчук

Володимир Остапчук здивований
Володимир Остапчук

У Остапчука досить непроста історія шляху до успіху. Спочатку він працював разом з шоуменом Олександром Скічко. Скічко був більш запам’ятовується кадром, тому у Володимира Остапчука склалася слава “другого номера “. Навіть коли вони вже виступали окремо, над Володимиром довгий час жартували, ніби він “колега Скічко “.

Зараз Володимир вже позбувся цієї поганої слави, і досить успішно розвивається в “сольному ” напрямку.

Григорій Решетник

Григорій Решетник
Григорій Решетник

Це, напевно, самий романтичний провідний України. Йому довірили місію – вести шоу “Холостяк “. І він з цим впорався на відмінно. А ще – Решетник зразковий сім’янин і багатодітний батько.

Сергій Притула

Сергій Притула
Сергій Притула

Він починав свій шлях з “Підйому ” на Новому каналі та став улюбленцем жінок. Разом з Ольгою Фреймут та Олександром Педаном вони стали трійцею найвідоміших ведучих країни, яких так і хотіли запросити на інші канали. В результаті Притула довів вірність Новому каналу, де до сих пір працює. Навіть після пари невдалих спроб піти в політику він все одно туди повернувся.

Олександр Педан

Олександр Педан
Олександр Педан

Колега Сергія Притули, який активно розвиває себе не тільки в ролі ведучого програм на ТБ, а й в ролі блогера. Також Олександра можна замовити в якості ведучого на ваш захід. Але, судячи з райдеру, приготуйтеся заплатити не менше п’яти тисяч євро.

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Про чоловіка Катерини Осадчої не раз жартували – на українському телебаченні не залишилося програми, яку Горбунов б не вів. Він уже десятки років голос і обличчя каналу 1 + 1, а також найбільш високооплачуваний телеведучий країни.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.