55-річний Віктор Павлік знайшов собі нову блондинку: така ж молода, як і дружина, але не вагітна

Відомий український співак Віктор Павлік щосили трудиться, поки його молода дружина Катерина Репяхова насолоджується вагітністю.

Ім’я Віктора Павліка останнім часом на слуху і цьому є кілька причин. Спочатку він одружився на своїй помічниці і концертному директорові, яка молодша за нього на 28 років, потім подружжя повідомило про майбутнє поповнення в родині — влітку 2021-го у них народиться хлопчик. Для Катерини це первісток, а для Віктора Франковича вже четверта дитина.

Наступним приводом для обговорення стали численні інтерв’ю артиста, де він зізнавався, що на даний момент живе за рахунок дружини, оскільки має проблеми з фінансами через пандемію.

Катерина Репяхова і Віктор Павлик
Катерина Репяхова і Віктор Павлік

Незабаром після цих заяв пара придбала нову машину з салону вартістю майже в мільйон гривень, та ще й з іменними номерами, потім вони вирушили на відпочинок до Єгипту, а після повернення визначилися з пологовим будинком, де Репяхова буде народжувати. Подружжя зупинилися на дорогій приватній клініці Адоніс, що йде в розріз зі словами Павліка про труднощі з грошима.

Віктор Павлик зі своєю вагітною дружиною в Єгипті
Віктор Павлік зі своєю вагітною дружиною в Єгипті

Втім, не виключено, що це заробітки його молодої дружини дозволяють їм жити розкішним життям. Сам Віктор намагається не відставати від коханої і активно бере участь в проектах, куди його звуть.

На цей раз співак поділився кадрами зі зйомок в програмі “Ранок з Україною” на телеканалі Україна, де він разом чарівною блондинкою Марією Мельник приготує вінегрет.

Скриншот из Инстаграма Виктора Павлика
Скріншот з Інстаграма Віктора Павліка
Скриншот из Инстаграма Екатерины Репяховой
Скріншот з Інстаграма Катерини Репяхової

Якщо хочете дізнатися, як розвивалися відносини Катерини Репяхової та Віктора Павлика притому, що вони почалися ще за часів його шлюбу з третьою дружиною Ларисою Созаєвою, дивіться наступне відео:

Схожі статті

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.