У актора Марка Богатирьова – Максима Лаврова з “Кухні” – таємно народився син. Тетяна Арнтгольц народила

18 березня стало відомо, що у зірки культового серіалу "Кухня " 36-річного Марка Богатирьова і його 39-річної дружини Тетяни Арнтгольц народився син.

Уже відомо, що пара назвала хлопчика Данилом. Вагітність дружини ретельно приховували, як і своє весілля. Пара розписалася в листопаді 2020 го. Для Богатирьова це перша дитина, а Арнтгольц виховує 11-річну дочку від актора Івана Жидкова.

Про це прекрасне і дуже важливому звістці Марк сам оповістив в своєму Інстаграм-акаунті, опублікувавши фото з дитиною на руках

“У будинку щастя))! Син народився!

Богатирьов Данила Маркович !! В добру путь “, – написав актор серіалу ” Кухня “в описі до свого сімейного і такому теплому фото.

Де саме Тетяна народила другу дитину – поки невідомо. Всю вагітність вона приховувала, в світло не виходила і в проектах не знімалася. Шанувальники навіть не могли запідозрити, що сестра Артнгольц в положенні.

Тепер стало зрозуміло, що Тетяна навіть відмовилася вести шоу “Жди меня ” на останніх місяцях вагітності. Чим було викликане таке небажання розповідати про прийдешнє поповнення в родині – поки невідомо. Але є припущення, що були побоювання з приводу безпечного протікання вагітності, і зоряні батьки не хотіли, щоб сторонні про це знали.

Але коли небезпека повністю минула, вирішили все ж похвалитися своїм важливою подією – це їх перша спільна дитина.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.