До шлюбу з Кончаловським Юлія Висоцька була фіктивною дружиною іншого відомого актора: пропозицію робила сама

Актриса і телеведуча Юлія Висоцька вже більше 20 років одружена з режисером Андрієм Кончаловським, але ще до зустрічі з ним зірка встигла "побувати" у фіктивному шлюбі.

У студентські роки Юлія стала дружиною свого однокурсника і друга — російського актора Анатолія Кота, відомого за ролями в серіалах “Солдати”, “Молодіжка”, “Небеса почекають” і багатьох інших. Незважаючи на те що часто його персонажі негідники, в звичайному житті Анатолій дуже добра і чуйна людина, а фіктивне весілля з Висоцькою це доводить.

Анатолій Кот
Анатолій Кот

Артист став гостем програми “Доля людини”, де розповів, як так вийшло, що вони з Юлією одружилися. У дев’яностих Висоцьку запросили працювати у найкращий театр Білорусії, але для цього їй знадобилося білоруське громадянство, якого у неї не було. Анатолій же сам родом з Мінська, ось одного разу подруга і прийшла до нього з таким проханням:

“Я пам’ятаю сиджу в гримерці, переодягаюся, а Юлія приходить і каже: “Толь, ну це… Будь моїм чоловіком!”. Ми поржали і пішли розписалися”, — згадав Кот.

Анатолій Кот в Долі людини
Анатолій Кот в Долі люд

За його словами, вони до сих пір великі друзі:

“Даремно кажуть, що жінка-друг — це неможливо. Юля потім поїхала до Москви, я навіть не пам’ятаю, скільки років був наш шлюб. Треба було — одружилися, а треба було— розлучилися”.

Юлія Висоцька та Анатолій Кот в юності
Юлія Висоцька та Анатолій Кот в юності

Зараз Висоцька щаслива в справжньому шлюбі з відомим режисером Андрієм Кончаловським. У пари є двоє спільних дітей — Маша і Петро, однак їхня дочка вже майже 8 років в комі після страшної автомобільної аварії, яка сталася у жовтні 2013 року у Франції. Детальніше про це дивіться у відео:

Схожі статті

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.