Чоловік Пугачової Максим Галкін влаштував танцювальну вечірку в замку з дітьми Лізою і Гаррі: “А де мама?”

Відомий російський гуморист і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав шанувальникам в мережі, як проводить вечори зі своїми дітьми Лізою і Гаррі.

За життям сімейства Пугачової і Галкіна стежить немислима кількість фанатів, а як тільки хтось з них публікує нові фото і відео, вони миттєво набирають тисячі захоплених коментарів і оцінок “Подобається”. Особливо аудиторія любить, коли в кадрі з’являються двійнята Ліза і Гаррі.

Алла Пугачова з двійнятами
Алла Пугачова з двійнятами

Вони з’явилися на світ у 2013 році від сурогатної матері. Для Максима це первістки, тоді як у Алли Борисівни ще до їх народження вже була старша дочка, співачка Христина Орбакайте.

Брат і сестра дуже дружні і розвинені не по роках. Дітлахи добре говорять французькою, ходять в басейн і в школу, регулярно влаштовують творчі вечори і захоплюють своїми манерами. До речі, Ліза на кілька хвилин старша за Гаррі.

Ліза і Гаррі Галкін
Ліза і Гаррі Галкіни

На щастя багатомільйонної армії шанувальників, в Інстаграмі Максима Галкіна з’явився новий ролик з дітьми, на якому вони запально танцюють під саундтрек “Мисливців за привидами”. Спочатку в кадрі знаходяться тільки Максим і Гаррі, а потім в кімнаті з’являється і Ліза.

“На Вайбі”, — написав артист у підпису до публікації.

Підписники як і завжди залишилися в захваті від сімейного вечора трійці, хоча дехто звернув увагу на відсутність Пугачової:

  • “Скільки позитиву від вас!”;
  • “Дітвора дивовижна”;
  • “Пощастило Гаррі і Лізі з татом, не нудьгують”;
  • “Дуже приємно дивитися. Завжди на позитиві. Ви такі класні”;
  • “Скоро будете разом в нічні клуби ходити”;
  • “А де мама? Чому частіше тато з дітьми?”.

Варто відзначити, що відео зняте у фамільному замку Галкіна і Пугачової. Як він виглядає всередині і зовні, а також що в ньому є цікавого, дивіться нижче:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.