Мріє полетіти в космос і приховує чоловіка: хто така насправді телеведуча Алла Мазур? (Відео)

Мазур працює на ТБ так довго, що образ жінки з серйозним поглядом, впевненим голосом і в костюмі - це уособлення журналістики в інформаційно-аналітичних шоу.

Алла – найвпливовіша провідна України та улюблениця мільйонів глядачів. До успіху вона йшла шляхом наполегливої праці і боротьби з власними страхами.

Багато хто знає її як ведучу новин, і напевно ви не замислювалися над тим, що в житті вона не серйозна ведуча вечірніх підсумків дня або тижня, а дружина, мама, подруга.

Ми знайшли для вас кілька цікавих фактів, які відкриють зірку екрану по-новому

Жизненный путь на телевидении

Posted by Новини, що мають сенс on Thursday, March 18, 2021

Майбутня телезірка і ведуча новин народилася в Зінькові Хмельницької області в сім’ї лікарів. Батько Алли Григорій був стоматологом, і вся сім’я думала над тим, що дочка піде по стопах свого тата.

Але в медицину їй не судилося податися, вона вирішила піти в журналістику. Ще в школі вона вирішила, що їй подобається творчість і написання статей. Юна Алла перші журналістські кроки робила ще в шкільні роки, коли писала статті в місцеву газету.

Тому не дивно, що після школи вона вирішила отримувати профільну освіту – закінчила факультет журналістики Київського університету ім. Тараса Шевченка.

Програма ТСН, яка розшифровується як “телевезійна служба новин “, не просто так асоціюється з Аллою, адже Мазур працює в ній з перших днів існування програми.

Престижна премія “Телетріумф ” вісім разів визнала її найкращою ведучою інформаційно-аналітичної програми. Це абсолютний рекорд за кількістю статуеток “Телетріумф ” за всю історію премії.

Один цікавий факт про провідну – Алла – досить вразлива жінка.

Алла Мазур пояснила, чому вона не проти дистанційної освіти
Алла Мазур

Тому то чимала кількість негативних новин, які вона щотижня здійснює мовлення з телеекранів, відбивається на її емоційному стані. Щоб тримати себе в позитивному настрої, Алла на ніч завжди аналізує що приємне і хороше сталося за день, і так засинає. Їй це гріє душу.

Дивовижний факт, але ця серйозна телеведуча мріє полетіти в космос. Каже, що усвідомлює, що для досягнення цієї мрії потрібна колосальна підготовка, але нічого неможливого в цьому не бачить.

Головна телеведуча країни приховує чоловіка і виховує сина Артема. Каже, що її чоловік – чоловік непублічний, не любить зайвої уваги, і не є політиком. Тому побоюватися впливу на канал і її професійну діяльність – не варто.

Алла Мазур – символ стриманості і серйозності. Однак вона може здивувати своїх фанатів, наприклад, озвученням мультфільму. Так, вона взяла участь в озвучуванні мультфільму “У пошуках Дорі ” від Disney.

Не так давно вона перемогла рак. Це докорінно змінило її життя і змусило навіть постригтися майже налисо.

Алла Мазур
Алла Мазур
Алла Мазур
Алла Мазур
Алла Мазур
Алла Мазур

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.