Ціна успіху Камалії: правда, що багатий чоловік Захур купив конкурс “Міс Світу , щоб його дружина перемогла?

Чому володарка титулу "Місіс світу - 2008" назавжди відмовилася брати участь в подібного роду заходах? Читайте в нашій статті.

У фінальному шоу міжнародного конкурсу “Місіс світу – 2008”, що проходив в Калінінграді, корону королеви краси вручили “Місіс Україна” Наталії Шмаренкової, більш відомої як співачка Камалія.

На заздрість усім

Камалія
Камалія

Відомо, що Камалія є дружиною пакистанського олігарха Мохаммада Захура. Вони виховують двох доньок – Арабеллу і Мірабелла. Забезпечене життя, можливість виконувати будь-яку примху в родині Камалії привела до різного штибу пліткам, які і стали причиною скандалу навколо престижного титулу співачки.

Чутки навколо конкурсу

Суть скандальної новини, що з’явилася в ЗМІ через шість років після перемоги Камалії в конкурсі “Місіс світу – 2008”, на записі однієї з передач про український шоу бізнесі прозвучало, що корону переможниці нібито придбав чоловік Камалії Захур.

Більш того, цю новину озвучив її друг провідний Дівєєв-Церковний. Висловлювання Камалії, вирвані з контексту, були прийняті проти неї самої ж. Про те, що в шоу-бізнесі все продається, не секрет. Обурена брехнею, Камалія прокоментувала ситуацію, звертаючись до Дівєєв-Церковного:

“Якщо всі шість років, після моєї перемоги ти вважав, що Захур купив мені корону, чому ніколи не висловлювався з цього приводу публічно. Чи не було приводу, або що заважало тобі бути чесним ?! “

і про програму “Шоуманія”:

“Той шабаш, в якому я опинилася мимовільною учасницею, просто за гранню добра і зла”, “крім як ” жовтої смітником “подібну подачу Шоуманії назвати не можу”

– ці слова стали останніми, що пов’язувало Камалію з подібними програмами.

Камалія - Місіс світу 2008
Камалія – Місіс світу 2008

Як живе співачка сьогодні

Нагадаємо, що Камалія є однією з найбільш забезпечених українських співачок. Вона з сім’єю проживає в шикарному 3-поверховому особняку, вартість якого оцінюється в 5 мільйонів доларів.

Камалія
Камалія

Любить приймати “шампанізовані” ванни для здоров’я і краси.

Захоплюючись кінним спортом, співачка щомісяця витрачає тисячі доларів на своїх улюблених скакунів.

Камалія з дочками
Камалія з дочками

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.