Найскандальніший суддя шоу “Х-Фактор” і “Україна має талант” Сергій Сосєдов: як він живе зараз?

Сергій Сосєдов відомий як журналіст і найчесніший музичний критик російського шоу бізнесу. Як зараз живе Сергій Сосєдов - читайте тут.

Критика – стан його душі

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

Він мріяв стати журналістом, але доля розпорядилася по-своєму. Гострі і нещадні музичні рецензії, різкі висловлювання допомогли починаючому журналісту Сергію Соседову стати не тільки відомим і популярним, але і затребуваним музичним критиком. Сьогодні він продовжує різко висловлюватися про сучасну музику, про виконавців, не прагнути бути політкоректним.

“Я завжди намагаюся захистити людину. Моє завдання – не принизити людину критикою, а допомогти йому знайти себе “

– пояснює він.

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

Сосєдов ностальгує за тими часами, коли створювалися великі твори справжніх геніїв – Чайковського, Бетховена, Баха, музику Пахмутової і Таривердієва – їх творчість залишилося в історії, чого не скажеш про сучасній естраді.

“Сучасна естрада – це відрижка світової музичної культури. Це без смаку, це понти, це пересортиця, це незграбно “,

– вважає критик.

Наприклад, він вважає що Софія Ротару поховала свій голос разом з чоловіком Анатолієм Євдокимовим, а останній виступ Алли Пугачової було 20 років тому:

“Те що вона співає сьогодні – це соромно не тільки слухати, а й співати. Зараз немає нічого – ні голосу, ні харизми, їй нема чого сказати “.

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

самокритичність

Критик безжалісний і до себе. Він чесно зізнався, що він людина, яка абсолютно не вміє жити, якому зараз життя не дуже цікава. Він насилу сприймає якісь нововведення. Маючи слабке здоров’я, швидко втомлюється і до того ж багато в чому ледача людина. Але всі ці недоліки, він вважає, роблять його несхожим на інших, тобто ексклюзивним.

Майбутнє Сосєдова його очима

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

На питання, як він бачить своє майбутнє була відповідь:

“Самотня старість, напевно бідність. Вірити не хотілося б, але напевно все буде сумно … “

Зараз “акулі пера” 52 роки. Він живе в двокімнатній квартирі разом з мамою. Дружини і дітей у нього немає.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.