Вагітна дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова офіційно пішла з шоу-бізнесу в декрет – подробиці

Як відомо, концертний директор іменитого українського виконавця Віктора Павлика чекає свого первістка. Вона буде народжувати в червні цього року.

Зараз дівчина знову полетіла відпочивати до Туреччини. Це вже другий раз за місяць. Але в цей раз вона відправилася не з чоловіком, а зі своєю мамою. Дівчина в Інстаграм-історіях показує готель. Скаржиться, що їй дуже не подобається обслуговування і кухня. Незважаючи на те, що готель дуже гарний і там хороший ремонт, меню там дуже скромне, пляж зі старими шезлонгами і лежаками, а персонал працює, зі слів Каті, дуже “низькорівневими “.

Однак Катерина Репяхова впевнена – ніщо не зможе зіпсувати їй настрій і відпочинок з коханою мамою

Тим більше, швидше за все, це останній раз, поки вона летить відпочивати під час вагітності. Адже літати в літаку можна тільки до шостого місяця.

Фанати переживали про те, як же Катерина буде справлятися з роллю концертного директора в положенні

Мабуть, вона вже склала свої повноваження. І навіть зробила про це пост в Інстаграм – не стала приховувати очевидне.

“Що вам сказати)) Зараз я вчуся делегувати обов’язки. Поки не зрозуміла, наскільки мені це подобається і виходить. Незвично, коли концерти, тур проходять без мене. Але я точно знаю, що зараз я, в першу чергу, повинна думати про собі і синові “,

– написала Катя Павлик, виклавши сонячне фото з курорту.

Раніше вона розповідала, що буде намагатися їздити з чоловіком на концерти настільки, наскільки це буде дозволяти її положення і самопочуття.

Попередня дата пологів у Каті Павлик намічена на її ж день народження – 13 червня.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.