Чому Олександр Цекало покинув Лоліту і не допомагав їй з дочкою: скандали всередині кабаре-дуету “Академія”

Відомий комік, телеведучий і актор Олександр Цекало свого часу був одружений на співачці Лоліті Мілявській, яка дала своїй єдиній доньці Єві прізвище Цекало.

Зараз Лоліту і Олександра не пов’язує нічого, крім бурхливого минулого, коли вони з партнерів по сцені перетворилися на чоловіка і дружину. Познайомилися артисти під час роботи в Одеській філармонії і незабаром після цього вони переїхали в Москву, де створили кабаре-дует “Академія”. Саме в його рамках Мілявська і Цекало здобули широку популярність, хоча успіх чекав на них не відразу.

Цекало і Мілявська в складі кабаре-дуету Академія
Цекало і Мілявська в складі кабаре-дуету Академія

Цілих 12 років вони були разом, а одружилися лише на заході діяльності “Академії”, та й то лише з метою зробити так, щоб дочка Лоліти народилася в законному шлюбі. Через кілька місяців життєві шляхи героїв нашої сьогоднішньої статті розійшлися назавжди, причому як в плані шлюбу, так і співпраці.

Шанувальники були впевнені, що все рухнуло через зради Цекало. Проте, Мілявська неодноразово відзначала, що вони з самого початку були занадто різними, а справжні почуття переплутали з творчістю. Втім, зради дійсно були. Як розповідала співачка в інтерв’ю українському журналісту Дмитру Гордону, першим наліво пішов Олександр. Пізніше і вона теж, коли любов остаточно згасла.

Кабаре-дует Академія
Кабаре-дует Академія

Крім того, Лоліта відкрито заявила, що Єву народила не від Цекало і він про це знає. Як такої участі в житті дівчинки чоловік не приймав:

“Він ніколи не допомагав, тільки давав інтерв’ю спочатку”.

Олександр Цекало і Лоліта Мілявська з новонародженою дочкою
Олександр Цекало і Лоліта Мілявська з новонародженою дочкою

Зараз Єві 22, а в дитинстві вона запитувала у матері, чому тато, яким вона вважала Олександра, не вітає її з днями народження:

“Зараз я до цього так спокійно ставлюся, як до свого дитинства. І Єву я привчила до того, що люди зайняті. Так складається. І потім вона поступово перестала питати”, — розповідала Мілявська.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.