Микита Добринін видав жорстку правду про стосунки з Дашею Квітковою: “Вийди заміж за саму себе”

Тепер вже екс-холостяк Микита Добринін приголомшив шанувальників несподіваною і жорсткою правдою про відносини з матір'ю своєї майбутньої дитини Дашею Квітковою.

Ця пара стала першою в історії українського реаліті-шоу “Холостяк”, яка не просто залишилася разом після фіналу, але ще і зіграла весілля. Звичайно, справжню пропозицію руки і серця Микита зробив поза проектом — під час відпочинку на тропічному острові Балі, а вже через півроку вони з Дашею одружилися.

Весілля Микити Добриніна і Даші Квіткова
Весілля Микити Добриніна і Даші Квіткової

Наступною радісною новиною для шанувальників стала вагітність Квіткової. Про це закохані повідомили, коли були на Мальдівах. Крім того, подружжя розкрило стать дитини — вони чекають на хлопчика, але ім’я майбутнього малюка молоді батьки тримають в секреті.

Дарина Квіткова та Микита Добринін в очікуванні первістка
Дарія Квіткова та Микита Добринін в очікуванні первістка

Своєю сімейної ідилією Микита і Дарія регулярно діляться в соціальних мережах, а на цей раз в Інстаграмі Добриніна з’явився пост з роздумами про відносини в цілому, який він доповнив спільним фото з коханою дружиною.

“Хочете жорстку правду? Я колись її усвідомив і стало легше. Ваші відносини з іншими схожі на ваші стосунки з собою. Якщо ваші відносини з самим собою не працюють, не чекайте, що стосунки з іншими будуть іншими. Ніхто в цьому світі не може зробити вас щасливим, окрім вас самих. Спочатку ви повинні подбати про себе, навчитися взаємодіяти з собою, розуміти себе. Правда інші частково можуть вам допомогти в цьому”, — висловився екс-холостяк.

Судячи з коментарів, підписники підтримали думку Микити:

  • “Повністю з вами згодна. Один психолог говорив дівчині: “Якщо хочеш вийти заміж, вийди спочатку заміж за саму себе…”;
  • “Чоловік може зробити жінку щасливою тільки на 10%. Решта 90% щастя залежать від неї самої. Так само і жінка може дати чоловікові 10% щастя”;
  • “Так і є. Перш ніж вибудовувати відносини з іншими, потрібно навчитися це робити з собою”.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.