Телеведучий Сергій Притула розповів, де буде відпочивати влітку 2021 року

Незважаючи на те, що Притула - один з найбільш високооплачуваних ведучих України, і гонорари у нього досить високі, він вважає за краще не смітити грошима.

Шоумен стверджує – він не жлоб і не скупий, просто не любить витрачати багато грошей на непотрібні речі. Краще вкласти їх в щось потрібне і перспективне. Незважаючи на те, що телеведучий впевнений – не потрібно економити на відпочинку – все одно витрачає відносно невеликі гроші на відпустку в межах своєї країни.

Забув про відпустку за кордоном не тільки через карантин: Притула розповів, куди повезе дружину на відпочинок в цьому році

“Є два напрямки, які я хочу відкрити для нашої сім’ї в 2021 році. Один з них – це Бессарабія, а другий – Чернігівська і Сумська області. Палаци, які там є, залишаються для мене незвіданими в тій мірі, в якій хотілося б . Коли я дуже сподівався, що ми будемо знімати другий сезон “Кабріолета “, і я все це побачу і розкрию для українців, але цього не сталося. Тому сподіваюся, що в цьому році там покатаюся. На Бессарабію влітку за вином – сам Бог велів! “,

– розповів шоумен в коментарі для видання “Караван Історій “.

Сергій Притула відпочинку
Сергій Притула відпочинку

Притула розповів, що у нього вже досить великий досвід внутрішнього туризму. У 2020 році ситуація також змусила сидіти вдома, тому він з сім’єю досліджував внутрішні маршрути. Для нього це не в новинку, оскільки багато років тому він зі своїми друзями Олександром Педаном та Ольгою Фреймут знімали міні-тревел шоу про Україну під назвою “Кабріоліто “.

“Ми прекрасно провели час влітку в Генічеську. Там було чудово. На Арабатку з’їздили. Правда, я зробив там фотографію на пляжі і написав, що я на Мальдівах. Крім цього ми з сім’єю відвідали Буковину, Закарпаття, Прикарпаття – як з боку Івано -Франківська, так і з боку Львівської області. Обожнюю відпочивати в Карпатах. так само люблю на Закарпатті їздити в Лумшори “, – розповідає телеведучий з Нового каналу і екс-кандидат в мери Києва Сергій Притула.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.