Дочка Заворотнюк заявила про бажання втекти з Росії: причини і подробиці

Анна Заворотнюк - дочка відомої актриси і телеведучої Анастасії Заворотнюк. Оскільки актриса зараз хворіє і не виходить на зв'язок, публіка стежить за нею через її дочку.

У Інстаграм вона опублікувала пост, який у багатьох викликав питання і занепокоєння. Там дівчина розповідає, що хотіла б втекти з країни.

“Все життя мене переслідує бажання кудись втекти, в 17 років я втекла з Москви до Лондона, в 19 з Лондона в Нью Йорк, в 23 назад в Москву. У мене виникають нав’язливі ідеї про те, що десь мені буде краще ніж в місці де я перебуваю “,

– схвильовано ділиться Анна Заворотнюк.

Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк

Психологи стверджують – такі хвилювання і подібний стан безпосередньо пов’язано з тією ситуацією, яка склалася у Ані в сім’ї. Вона не може вилікувати маму, мама жива, але не повертається до звичайного життя. Саме тому у неї відчуття “недостатньою реальності “, і вона думає, що переїзд вирішив проблеми.

Анна Заворотнюк
Анна Заворотнюк

“Останнім часом мене неможливо тягне перебратися кудись де тепло, де є море або океан. Мені чомусь здається що від цього моя діра в грудях заросте. Але чи добре мені буде там? Я не знаю … а вам часом, хочеться втекти? “, – говорить Ганна Заворотнюк, модель і дочка відомої на кілька країн ” няні Віки “Анастасії Заворотнюк.

Анна Заворотнюк і її мати Анастасія
Анна Заворотнюк і її мати Анастасія

Відзначимо, Ганні Заворотнюк зараз 25 років. Її ім’я при народженні – Анна Дмитрівна Стрюкова. Вона народилася у другому шлюбі Анастасії з бізнесменом Дмитром Стрюковим. До слова, зараз у неї є маленька сестра Міла, яка народилася у її мами і фігуриста Петра Чернишова незадовго до того страшного діагнозу.

Більше про відносини Заворотнюк і Стрюкова можете дізнатися в нашому відео на YouTube-каналі “Одна хвилина “.

Історія кохання “прекрасної няні ” Анастасії Заворотнюк і Петра Чернишова: хвороба – не перешкода

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.