Як виглядають чоловік та діти Оксани Гутцайт: все, що відомо про родину ведучої “Фактів” на ICTV

Телеведуча Оксана Гутцайт щодня посвячує українців в головні новини країни, а поза роботою вона любляча дружина і турботлива мати.

Як не дивно, але ще до кар’єри на телебаченні Оксана ніколи не думала, що пов’яже своє життя з цією сферою. З самого дитинства Гутцайт мріяла стати олімпійською чемпіонкою з художньої гімнастики, якою почала займатися ще в 5 років, причому абсолютно випадково. Справа в тому, що це була єдина секція поблизу від дому.

Оксана Гутцайт
Оксана Гутцайт

Після школи героїня нашої сьогоднішньої статті працювала тренером з гімнастики в рідному Харкові, а в 24 роки переїхала до Києва, де і вивчилася на журналіста. Проте, спорт дуже вплинув на життя Оксани, адже саме завдяки йому вона знайшла кохання — чоловіка Вадима:

“Це сталося на спортивному конгресі в Ізраїлі. Вадим поїхав туди як олімпійський чемпіон [з фехтування], а я як молодий вчений. Познайомилися, закохалися і незабаром одружилися”, — розповідала Гутцайт в одному зі своїх інтерв’ю.

Чоловік Оксани Гутцайт
Чоловік Оксани Гутцайт

Чоловік буквально вкрав Оксану з-під вінця, оскільки на той момент вона готувалася до весілля з тодішнім хлопцем. Втім, серцю не накажеш і вже скоро Вадим зробив коханій пропозицію руки і серця.

Вадим і Оксана Гутцайт
Вадим і Оксана Гутцайт

Все сталося дуже швидко, тому після одруження героїня статті якийсь час сумнівалася в правильності зробленого вибору:

“Був момент, коли я почала сумніватися. Якраз завагітніла, були скачки на гормональному фоні. Після народження Ельки все пройшло, залишилася тільки щира закоханість, яка була спочатку”.

Сім'я Оксани Гутцайт
Сім’я Оксани Гутцайт

Старша дочка пари Еліна народилася у 2002 році і вона фактично продовжує справу матері — займається художньою гімнастикою. У 2010-му сім’я Гутцайт стала ще більшою — на світ з’явився син Марк. Хлопчик росте активною дитиною, захоплюється шахами і мріє стати айтішніком.

Оксана Гутцайт з дітьми
Оксана Гутцайт з дітьми
Діти Оксани Гутцайт
Діти Оксани Гутцайт

Сама теледіва вважає себе строгою мамою і не бачить в цьому нічого поганого, оскільки строгість — запорука порядку. При цьому головний принцип виховання, якого дотримуються Оксана і Вадим — любов і підтримка в будь-якій ситуації.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.