Стало відомо, скільки заробляє телеведуча Марічка Падалко: трохи не дотягує до мільйона в рік

Відома українська журналістка Марічка Падалко вже майже 20 років працює на телеканалі 1+1, де їй, схоже, платять непогану зарплату.

Вперше на телебачення героїня нашої сьогоднішньої потрапила в далекому 1999-му, хоча свій перший журналістський досвід Марічка отримала ще під час навчання, коли за програмою обміну потрапила до Університету штата Флорида.

Що цікаво, в “телевізорі” Падалко з’явилася абсолютно випадково. Одного разу вона прийшла привітати свою сусідку гімнастку Лілію Подкопаєву з перемогою на Олімпіаді і тоді ж познайомилася з телевізійниками.

Завдяки тому, що героїня статті відмінно володіла англійською, то могла раніше них отримувати інформацію, наприклад, про матчі Ліги чемпіонів. Так Марічка почала диктувати журналістам рахунку по телефону, потім пішла на практику в програму “Світ спорту” і незабаром потрапила на 1+1.

Марічка Падалко
Марічка Падалко

Вже довгі роки Падалко віщає українцям головні новини країни в рамках ТСН, тому зовсім не дивно, що у неї сформувалася ціла армія шанувальників. Зв’язок з ними телеведуча підтримує в Інстаграмі, де регулярно влаштовує сесії відповідей на найцікавіші питання.

Одним з таких стало питання про розмір зарплати Марічки. Ось як вона на нього відповіла:

“Ця інформація є у відкритому доступі в e-декларації мого чоловіка. Правда, від зазначеної суми потрібно десь двадцять відсотків відняти, бо туди заноситься дохід з урахуванням всіх податків і зборів, тобто суттєво більший”.

Скриншот из Инстаграма Марички Падалко
Скріншот з Інстаграма Марічки Падалко

Варто відзначити, що річні декларації подаються в кінці першого кварталу кожного року, тому нових даних за 2020-й у відкритому доступі поки що немає. Зате відомо, що за весь 2019-й Марічка отримала від свого роботодавця майже 661 тисячу гривень, тобто її місячна зарплата з урахуванням податків становить не менше 55 тисяч. Подивитися декларацію можна тут.

Скриншот из декларации мужа Марички Падалко Егора Соболева
Скріншот з декларації чоловіка Марічки Падалко Єгора Соболєва

Схожі статті

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.