Скільки коштує прийом у лікаря Комаровського? Щоб потрапити до відомого педіатра, потрібно постаратися

Потрапити на прийом до найвідомішого українського педіатра Євгена Комаровського мріють багато батьків, так скільки ж коштує його консультація?

Герой нашої сьогоднішньої статті знайом українцям, перш за все, як ведучий телепередачі “Школа доктора Комаровського” і як автор книг, присвячених різним аспектам здоров’я дитини. Він намагається доносити до молодих батьків прості і зрозумілі рекомендації, які розвіюють безліч популярних міфів.

Крім того, Євген Олегович займається лікарською практикою, хоча вже не так щільно, як раніше. Будь-які дані про вартість прийому у лікаря Комаровського в мережі важко знайти і ось чому:

“Ви не можете знайти інформацію про вартість прийому, тому що у мене немає прийому за гроші. Мені це не потрібно. У мене 6,3 мільйона підписників в Інстаграм (зараз вже 9,2), а загальний обхват моїх соцмереж — 10 мільйонів чоловік. Я заробляю іншими способами, випускаючи книги мільйонними тиражами, роблячи радіо- і телепрограми”, — наводить слова лікаря видання Tengrinews.

Доктор Комаровський розповів, як зміцнити дитячу імунну систему без таблеток
Доктор Комаровський

А ось судячи з більш раннього інтерв’ю Комаровського Медианяне, раніше він все ж брав пацієнтів, і за гроші, правда, все одно не всіх:

“Приймаю я тільки тих, кого я знаю не менше десяти років. І прийом для цих моїх постійних клієнтів коштує 500 гривень, це при тому, що лікарі-гомеопати в Києві беруть 800”.

Євген Комаровський
Євген Комаровський

До речі, в Харкові у Євгена Олеговича є власна клініка “Клиником”. За словами героя статті, від звичайної лікарні вона відрізняється тим, що там батьків навчають.

Його лікувальний центр включає в себе сайт, видавництво, яке видає книги доктора Комаровського, а його лікарі отримують зарплату за те, що щодня відповідають на сотні листів з питаннями про дитяче здоров’я.

Схожі статті

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!