Дружина Андрія Кончаловського Юлія Висоцька потрапила на обкладинку журналу “Домашний Очаг “

Про це сама знаменита телеведуча і блогер розповіла в соціальній мережі Інстаграм, опублікувавши дизайн нової обкладинки популярного журналу. Виглядає Юлія дуже молодо.

“Мімоза, сонце, лимони, веснааааа !!!! Обкладинка журналу # домашнійочаг “, – підписана свою публікацію телеведуча і кулінар Юлія Висоцька.

Обкладинка і правда переповнена весняної яскравістю – Юлія там позувала в худі з капюшоном лимонного кольору, тому строкатість так і пре. До слова, в новому журналі “Домашний Очаг ” розмістилася не тільки фотосесія знаменитості, але і її інтерв’ю з деякими ексклюзивними подробицями особистого життя, зокрема, і стану дочки Марії Кончаловською.

Нагадаємо, напередодні Юлія Висоцька в своїй програмі “Солодке-солоне ” на YouTube-каналі запропонувала рецепт пирога з фундуком та чорницею. За словами телеведучої, це універсальний пиріг, який можна спекти практично з чим завгодно – з абрикосами, замороженими ягодами або навіть з варенням. Замість фундука підійде мигдаль, замість ванілі – кориця або кардамон, а апельсин можна замінити лимоном або лаймом.

Переглянути повний сюжет програми ви можете по посиланню нижче.

Відзначимо, Юлія Висоцька зараз рідко дає інтерв’ю, і практично нічого не розповідає про своє особисте життя. Тому будь-які подробиці її внутрішньої сімейної ідилії – це велика рідкість і загадка.

Відомо, що зараз дочка Маша Кончаловская жива. Лікарі тримають її в стані коми, щоб підтримувати процеси, важливі для життя. Тим часом її батьки живуть, працюють, але не опускають рук і не втрачають надії на одужання.

Більше про ту фатальну аварії для сім’ї дивіться на нашому Ютуб-каналі.

Гірке щастя Андрія Кончаловського і Юлії Висоцької: любов до і після трагічної автокатастрофи

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.