Оксана Марченко стала бабусею: у її сина і його дружини народився син – перше фото немовляти Важлива новина

Телеведуча Оксана Марченко повідомила, що у неї народився онук. Фотографію з немовлям зірка опублікувала в своєму Інстаграм-акаунті і зворушливо підписала.

“Дорогі друзі, вчора пізно ввечері у Богдана і Катюші народився чудовий хлопчик! У мене, відповідно, – внук! Ласкаво просимо в світ, Віктор-переможець – так хлопці назвали малюка, на честь дідуся. Від добрих людей приймаю привітання, злих – прохання не писати, щоб ваше зло до вас не повернулося … Слава Богу за все “, – написала Марченко в Інстаграм.

У телеведучої Оксани Марченко народився онук
У телеведучої Оксани Марченко народився онук

Відзначимо, у Оксани Марченко є син Богдан. Однак для Віктора Медведчука це не рідний син, а прийомний.

Пропозиція руки і серця Богдан зробив раніше в цьому році, подарувавши Каті кільце з великим діамантом. Дівчина похвалилася дорогим подарунком від нареченого в своєму інстаграме.

У 2020 році Богдан зіграв весілля разом з обраницею Катериною. Про неї відомо, що вона блогер, модель.

Свою вагітність Катерина Марченко приховувала також старанно, як і інші члени її сім’ї.

Сама Оксана Марченко не любить розповідати про події в своїй родині, але теплими і позитивними звершеннями ділиться з радістю.

До слова, історію свого життя Марченко зараз доносить до аудиторії через свій автобіографічний фільм “Прочанка “, який щотижня виходить на її Ютуб-акаунті.

В останньому фільмі Марченко підняла тему любові, а до цього розповідала, як Всевишній вберіг її від багатьох трагічних подій в житті, і як вона йому за це вдячний.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.