Хто із зірок влаштовував таємні весілля: Брежнєва і Меладзе, Каменських і Потап, Віктор Павлик та Репяхова

Зірки не завжди люблять афішувати своє особисте життя. Навіть такі важливі події, як весілля, пильно приховують. Сьогодні ми розповімо про такі пари.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Новина про весілля Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе стала великою несподіванкою для всього шоу бізнесу. Адже талановитий композитор був сім’янином – чоловіком для Яни Меладзе і батьком трьох дітей.

Насправді криза відносин між подружжям тривав протягом 10 років, про нього підозрювала Яна ще будучи вагітною молодшим сином. Залишивши позаду 20 років шлюбу з Яною, дітей, Костянтин Меладзе знайшов собі нову музу – Віру Брежнєву, солістку гурту “Віа Гра”.

Приховуючи свої стосунки, Костянтину і Вірі доводилося брехати навіть найближчим.

Відразу після розлучення в жовтні 2015 року ці фірми удвох таємно полетіли в Італію і розписалися в мерії, що була поруч з їх готелем в невеликому містечку Форте-дей-Мармі.

Потім посиділи в ресторанчику і провели разом два абсолютно щасливих дня.

До речі сказати, Костянтин залишається прекрасним батьком, обожнює своїх дітей від першого шлюбу і ні в чому їм не відмовляє.

Настя Каменських і Потап (Олексій Потапенко)

Потап и Настя Каменських
Потап и Настя Каменських

Потапу та Насті довелося довгі роки приховувати від усіх свої відносини з-за того, що Потап був одружений на Ірині Горовий. Після його розлучення, в жовтні 2018 року ці фірми таємно розписалися, а про весілля оголосили пізніше. Торжество пройшло лише в травні 2019 року в ресторані під Києвом, в мальовничому місці. Серед численних гостей зі світу шоу бізнесу була і екс-дружина Ірина Горова. Запрошення на весілля були креативно підписані без імен молодих:

“Нарешті-то добрий ведмідь знайде свій безцінний камінчик. Давай збережемо це в секреті! ”

Медовий місяць щасливі молодята провели в Туреччині.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Таємна церемонія розпису у Катерини та Віктора пройшла в кінці травня 2020 року в Київському РАГСі. Щасливі молодята оголосили про цю подію лише через 12 днів.

Їм хотілося провести цей час наодинці і спокійно насолодитися першими днями спільного життя. Відзначити весілля пара збиралася в кінці літа, але торжество молодята скасували.

7 серпня біля Віктора помер син Павло і дата весілля була перенесена на невизначений термін.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.