Як вона пережила 100 зрад чоловіка? Історія кохання Сергія та Сніжани Бабкіна (Відео)

Сніжана і Сергій Бабкін - одна з найбільш зворушливих пар України. Довгі роки шанувальники були впевнені, що у них в шлюбі все ідеально.

Хто б міг подумати, що за щирою посмішкою ховається такий біль і численні зради?

Український артист Сергій Бабкін і його дружина довгий час були прикладом для публіки. Зворушливі виступу, атмосферні інтерв’ю і ніжні фото в Інстаграм. Коли артисти дізналися, що Сергій Бабкін втрачає зір, дружина Сніжана ні на секунду не опустила руки, намагаючись його підтримати – знайшла клініку і гроші на лікування. Здавалося б – ідеальна пара, що сказати? Але в своєму останньому інтерв’ю для 1 + 1 Бабкін приголомшив визнанням – він зрадив своїй дружині більше ста разів.

За три роки гастролей у артиста в різних містах було понад сто жінок. Скільки точно – він сказати не може, адже збився з ліку. Дружина Сніжана прийняла цю правду з болем і навіть хотіла піти. Але Сергій дивом вимолив прощення і умовив її залишитися.

Бабкін стверджує – вдячний своїй дружині за те, що вона витягла його з алкогольної залежності, і вселила віру в себе.

Сніжана Бабкіна пробачила сто зрад, і опинилася поруч в потрібний момент

На початку 2021 року Сергій потрапив в непросту ситуацію. Через проблеми зі здоров’ям Сергій міг осліпнути – у нього вже пропало 70% зору.

Однак дружина не опустила руки. У свої Інстаграм-історії вона виходила радісна, усміхнена, розповідала, що все буде добре і всіляко мотивувала чоловіка.

Саме вона знайшли клініку, де за 15 тисяч євро її чоловіка прооперували і повернули до нормального життя.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.