ТОП наймиліших моментів Тіни Кароль і Дана Балана, які підтверджують їх роман: найгарячіша пара країни

Тіну Кароль і Дана Балана вважають найгарячішою парою країни, хоча самі артисти ще жодного разу не підтверджували свій роман.

Їх красива і романтична історія кохання почала розвиватися на очах у мільйонів телеглядачів у вокальному талант-шоу “Голос країни”. Незважаючи на те, що Тіна Кароль і Дан Балан змагалися один з одним, адже вони обидва були зірковими тренерами, публіка вловила ту іскру, яка між ними пробігла.

Молдавському мачо вдалося добитися взаємності від колись неприступної української поп-діви, а їх знаки уваги не можна було назвати дружніми.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Звичайно, частина глядачів впевнена, що їх любов — не що інше, як продуманий сценарний хід творців проекту. Втім, продюсер Володимир Завадюк запевняє, що сценаристи ніяк не втручалися в стосунки Тіни і Дана, вони самі собою розвивалися органічно і природно.

Після завершення 10 сезону “Голосу” закоханих практично ніде не бачили разом, а коли стало відомо, що тренерське крісло Балана в 11 сезоні займе Олег Винник, фанати і зовсім втратили будь-яку надію побачити продовження цього екранного роману. Проте, сумувати їм довго не довелося, адже співак повернувся на шоу в якості радника Кароль. Саме він буде допомагати поп-діві обирати фіналістів.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Така подія не могла пройти повз фан-клубу Тіни в соціальних мережах — шанувальники вже насолоджуються чуттєвими і ніжними кадрами найзагадкової і найкрасивішої пари країни, причому не тільки архівними, а й новими.

“А нас все інтригують та інтригують”, — свідчить підпис до посту.

Коментатори просто вибухнули від захвату і з нетерпінням чекають наступних новин від своїх кумирів. А якщо хочете в подробицях дізнатися, як розвивався роман Тіни Кароль і Дана Балана, дивіться наступне відео:

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.