Максим Галкін показав, як Пугачова в обтягуючому плаття дико танцює під пісню Little Big

Напередодні у внучки і хрещениці Алли Борисівни Пугачової Клавдії Земцова був день народження. Сімейство відзначило його з розмахом в одному зі столичних клубів. Галкін показав як.

Природно, Алла Пугачова і Максим Галкін були почесними гостями на святі Клавдії. Максим не зміг встояти, і записував відео зі святкування.

Як видно на ролику, відривалася вся сім’я. Голосно грала музика сучасних виконавців, таких як Клава Кока, Моргенштерн, Літл Біг і інших.

Акцент на відео потрапив на те, як Примадонна в обтягуючому плаття танцює

Судячи з відео, Крістіна Орбакайте влаштувала до дня народження своєї дочки паперову вечірку.

Гості були задоволені. Особливо веселилися Клава, Ліза і Гаррі, які весь вечір танцювали без перестанку.

“Вчора на дні народження Клави було весело всім – і дітям, і дорослим “, – написав “дідусь ” Клавдії Земцова і “вітчим ” Крістіни Орбакайте.

Якщо придивитися, то на відео помітно, що людей досить багато. Оскільки в клубі відпочивала одна з найбагатших родин країни, не дивно, що на вході і виході чергувало багато охорони.

Гаррі Галкін на святі був одягнений в чорний костюм кежуал з білими смужками по боках. Принцеса Ліза приміряла сукню з квітами і розпустила свої локони.

А красуня і іменинниця Клавдія також вирішила дивувати пишністю, і одягла шикарне плаття з квітами. Волосся були накрученнимі і розпущеним.

Судячи з масштабів святкування, батьки заплатили за нього чимало. Але оцінюючи їх фінансовий стан, таке свято не сильно вдарив по їхній кишені.

Ось що пишуть в коментарях до відео:

  • Здорово! Коли атмосфера дружби і добра
  • А чому зірки не замовили?

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.