Наталя Могилевська розповіла, де її можна зустріти: шанувальники насторожилися

Українська співачка Наталія Могилевська досить рідко влаштовує зустрічі з фанатами. Але зараз вона відкрила таємницю, і розповіла, де проводить вільний час в столиці.

Наталя в своєму Інстаграм-акаунті розповіла, де її найчастіше можна побачити в Києві.

“Я народилася і живу в найкрасивішому місті світу. Звичайно, ви можете зі мною сперечатися, але для мене це так. І у мене тут є улюблені місця. Якщо ви киянин, просто згадайте про них і прогуляйтеся на вихідних, дотримуючись дистанції, звичайно ж. А якщо ви не з Києва, то збережіть пост на майбутнє. Киянка поганого не порадить “, – розповіла Могилевська в своєму Instagram.

Екс-учасниця “Танців з зірками ” і партнерка Влада Ями розповіла, де найчастіше гуляє в Києві

“Ботанічний сад А. В. Фоміна. Сад передає атмосферу єдиного організму, в якому ми всі живемо .. Маріїнському парку. Історичне тихе, тінисте місце, якому в цьому році виповнюється 147 років і яке досі захоплює своєю красою … ..відчувається, що в парку попрацював професійний ландшафтний дизайнер! Андріївський узвіз. Історична частина Києва. Лавра. Місце, яке зцілює, місце, де можна побути наодинці з собою! Гідропарк. Самота з природою на березі величного Дніпра завжди дає мені можливість відчути необмежену силу і енергію всередині нас “, – висловилася Наталя Могилевська.

Нагадаємо, Наталія Могилевська є відомим продюсером в українському шоу-бізнесі. Також Наталія досить активно виступає на заходах всеукраїнського рівня, відвідує різні шоу.

Вона каже, що не заміжня, однак її часто бачать в компанії бізнесмена Олега Рижова.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.