Катя Осадча кинула Юрія Горбунова з сином вдома, а сама поїхала на курорт: не може утримати спідницю на вітрі

Відома українська телеведуча Катя Осадча покинула Україну без свого чоловіка Юрія Горбунова, залишивши його одного справлятися з маленьким сином.

Ні для кого не секрет, що Осадчу і Горбунова звела робота. Втім, вона ж в черговий раз їх і розлучила. Зараз Катерина зі знімальною групою “Світського життя” знімає новий випуск програми в теплих краях.

Юрій Горбунов та Катя Осадча
Юрій Горбунов та Катя Осадча

Про це стало відомо, виходячи зі свіжої публікації теледіви в Інстаграмі. Так, зірка виклала на своїй сторінці серію знімків, на яких вона позує в тунелі з яскравих квітучих квітів. Образ Каті такий же яскравий — мандаринова сукнія з квітковим принтом з глибоким вирізом і короткими широкими рукавами. Спідниця дуже вдало розвивалася на вітрі, акцентувавши увагу на довгих і струнких ногах ведучої, як у професійній моделі.

Плаття вона скомбінувала з відкритими босоніжками в колір і солом’яним капелюшком з чорною стрічкою. На шиї красується елегантний ланцюжок, а волосся героїні статті зібране в хвіст.

“Сьогодні знімаємо в теплих краях. Скоро у Світському житті”, — підписала пост знаменитість.

Фанати залишили безліч захоплених коментарів і не менше відміток “Подобається”. Деякі міркують, куди саме полетіла кохана Горбунова Осадча, адже геолокацію вона не зазначила:

  • “А червоний вам пасує!”;
  • “Молода, розумна, красива!”;
  • “Як же вам до лиця цей наряд”;
  • “Це Кіпр?”;
  • “Дуже схоже на Іспанію. У нас теж зараз цвітуть такі квіти і тепло”;
  • “Катюша, Туреччина і ви вогонь”.

Повна історія кохання Каті Осадчої і Юрія Горбунова всього за одну хвилину в наступному відео:

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.