Дмитро Шепелєв розповів, як старші діти прийняли новонародженого брата: “Ми згодуємо його собакам”

Популярний російський телеведучий Дмитро Шепелєв нещодавно вдруге став батьком. Сина йому подарувала кохана Катерина Тулупова.

Після смерті співачки Жанни Фріске від раку мозку Шепелєв залишився один на руках з маленьким сином Платоном, хлопчикові було всього 2 рочки.

Згодом Дмитро оговтався від втрати і знову знайшов щастя в особі дизайнера Катерини Тулупової. Познайомилися вони завдяки дітям — у нової обраниці шоумена є дочка Лада, яка ходила в один дитячий садок з Платоном, вони ровесники.

Син Шепелева і дочка його нової обраниці Катерини Тулупової - Платон і Лада
Син Шепелєва та дочка його нової обраниці Катерини Тулупової — Платон і Лада

Стосунки пари розвивалися стрімко і зайшли далеко. Закохані давно живуть разом, збираються одружитися, а на днях у них народилася спільна дитина.

Шепелев і Тулупова в пологовому будинку
Шепелєв і Тулупова в пологовому будинку

Звичайно, до такої події вони заздалегідь готували старших дітей, діючи поступово і акуратно. При цьому одними розмовами обмежитися не вийшло, як повідомив Шепелєв у себе в Інстаграмі:

“Без подарунків не обійтися, причому довгоочікуваних, які хотілося давно і дуже. Для наших дітей це була заповітна м’яка іграшка і набір коміксів”.

Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова
Дмитро Шепелєв та Катерина Тулупова

Крім того, директор школи, де вчаться Платон і Лада, порадив батькам посвятити їх в “старші”, вручивши золоті медалі з написами “Старшому брату” і “Старшій сестрі”. На завершення всього цього на дітлахів чекав іменний торт, що дало свої плоди:

“Знаєте, тепер замість “ми згодуємо його собакам” чуємо “який милий малюк”. Всі видихнули, бо попереду ще чимало нових завдань”.

Ім’я новонародженого пара не розкриває. Єдине, що на даний момент відомо, так це стать дитини — у них народився хлопчик.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.