Стало відомо, що родичі онкохворої Анастасії Заворотнюк один за іншим померли від важких хвороб

Анастасія Заворотнюк вже більше року лікується від раку і невідомо, які прогнози дають лікарі. Але виявилося, що сім'я зірки не вперше стикається з важкою хворобою.

Восени 2019-го публіка була приголомшена новиною — у зірки серіалу “Моя прекрасна няня” виявили пухлину головного мозку, а саме гліобластому. З тих самих пір Заворотнюк перестала виходити в світ і давати будь-які коментарі пресі щодо здоров’я.

Те ж стосується і близьких артистки — чоловік Петро Чернишов, мати Валентина Борисівна, діти Анна і Майкл, всі вони відмовляються спілкуватися зі ЗМІ на тему раку Анастасії.

Сім'я Анастасії Заворотнюк
Сім’я Анастасії Заворотнюк

Що стосується батька актриси Юрія Андрійовича, який був режисером, то він помер ще у 2014-му. З дочкою у нього були особливі відносини. Саме татові майбутня зірка розповіла, що хоче освоїти акторську професію, а потім все життя оглядалася на нього, щоб дізнатися думку.

Анастасія Заворотнюк з батьками і чоловіком
Анастасія Заворотнюк з батьками і чоловіком

Видання Комсомольская правда писало, що Юрій Андрійович помер від тривалої хвороби. Поховали його на цвинтарі недалеко від будинку Заворотнюк в селищі Крекшино.

Наступним ударом для знаменитості стала смерть старшого брата Станіслава у віці 52 років. Чоловік помер практично слідом за батьком від перитоніту. Так Анастасія втратила близьких людей всього за 4 роки.

Архівне фото сім'ї Заворотнюк
Архівне фото сім’ї Заворотнюк

Сама актриса на здоров’я ніколи не скаржилася, проте незабаром після народження молодшої дочки Міли у 2018-м у неї з’явилися тривожні симптоми, які, як виявилося, були пов’язані з онкологією.

Все, що на даний момент відомо про здоров’я онкохворої Заворотнюк, дивіться у відео нижче:

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.