Всьому виною молода коханка і роман на стороні? Чому насправді розлучилися Петросян і Степаненко?

Несподіваний скандал навколо розлучення відомого гумориста Євгена Петросяна з Оленою Степаненко, які прожили разом 33 роки, викликав багато пересудів і пліток.

Однією з причин розставання з дружиною стала нова пасія Петросяна – 31-річна Тетяна Брухунова. Чи тільки в цьому причина – читайте тут.

Бруд до нього не пристає

Євген Петросян розповів, що ініціатором розлучення в 2018 році була дружина – Олена Степаненко. За його словами, колишня дружина викинула його зі свого життя, “причому давним-давно”.

Як Євген Петросян виглядав 54 роки тому?
Євген Петросян

Шанувальники заспокоювали свого кумира, мовляв, не вірять пліткам про нього, що “бруд до нього не пристає”. Петросян розраховував на цивілізоване розлучення, йому не хотілося ніяких скандалів. Він обіцяв у всьому допомагати Олені і сподівався зберегти їх творчий дует.

Олена Степаненко пішла іншим шляхом і оголосила війну.

Євген Петросян і Олена Степаненко
Євген Петросян і Олена Степаненко

Нажите майно зірок “Сміхопанорами”, оцінене в 1.5 млрд. Рублів, поділялося довго і важко. Ділити дійсно було що – 12 квартир, накопичення на банківських рахунках, колекція дорогих картин, бібліотека, що налічує 2.5 тис книг – описувалося все, аж до столового срібла.

Артист вирішив – “Історія прийшла до свого логічного завершення. Почнемо все спочатку, які наші роки! “.

Його новою обраницею стала 31-річна помічниця Тетяна Брухунова, яка в 2020 році подарувала 74-річному Петросяну нового спадкоємця.

Вся правда про розлучення від Олени Степаненко

Вікторина, Євген Петросян і Олена Степаненко
Вікторина, Євген Петросян і Олена Степаненко

Олена Степаненко згадувала, як вона вперше дізналася про розлучення від свого чоловіка.

Напередодні її тривалих гастролей по Сибіру Петросян вирішив вночі їй повідомити про розлучення. Вранці вона полетіла, пообіцявши подумати над цим. Для гумористки шлюборозлучний процес був дуже непростим і болючим.

Вона прийняла його як випробування, яке треба стерпіти. Актриса важко переживала розлучення, не відповідала на брехливі звинувачення на свою адресу, схудла на 43 кілограми і пробачила свого чоловіка, відпустила його в нове життя з добрими побажаннями.

67-річна Степаненко зізналася, що, простивши колишнього чоловіка, “закрила двері в минуле” і відчуває себе щасливою. Свою творчу реалізацію актриса продовжила в авторському проекті “Шоу Олени Степаненко”.

Заради кого Євген Петросян кинув Олену Степаненко? Молода любов Тетяна Брухунова

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.