Ольга Фреймут розповіла, як діяти, якщо випадково відригнув або пукнув на людях: “Це не я, а пес”

Охоронниця етикету Ольга Фреймут пояснила українцям, як правильно і гідно поводитися в незручних ситуаціях.

Ольга Фреймут є популярною українською телеведучою, яку в народі називають головним ревізором країни. Крім того, що вона бореться за права споживачів, намагаючись вивести сервіс в Україні на новий рівень, вона також регулярно дає шанувальникам поради з етикету. Не дарма ж зірка очолювала Школу панянок в раліті-шоу “Від пацанки до панянки”.

Ще Ольга написала кілька корисних книг, починаючи від порад по догляду за дитиною і дитячих казок, закінчуючи збіркою правил хороших манер. Останні теледіва підкріплює відео-уроками для своїх підписників в Інстаграм в окремій рубриці “Етикет з Фреймут”.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

На цей раз знаменитість влаштувала сесію тематичних відповідей на питання у себе в “сторіз”, де поділилася порадами для самих незручних обставин, в які може потрапити кожен.

Так, на питання про те: “Чи є якісь підказки на такі ніякові ситуації, як пукання, відрижки і так далі?”, Фреймут відповіла наступне:

“Якщо вже таке з вами сталося, і воно переслідує вас на людях, і ви не можете втриматися, тоді слід звернутися до лікаря. Втім, якщо так трапилося, то точно не потрібно виправдовуватися, якось реагувати або говорити, що це не я, а пес”.

Скриншот из Инстаграма Ольги Фреймут
Скріншот з Інстаграма Ольги Фреймут

Також Ольга розповіла про те, чи дійсно резинка для волосся на руці є ознакою поганого тону:

“Я б так не сказала, в залежності від події. Але те, що дійсно є ознакою поганого смаку, це коли ми краби, м’які гумки надягаємо на волосся і йдемо в люди. Все це для ванної кімнати і тільки”.

Скриншот из Инстаграма Ольги Фреймут
Скріншот з Інстаграма Ольги Фреймут

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.