Найбагатша співачка України Камалія спростувала новину про те, що не спілкується з батьком: сімейні фото

Відома українська співачка Камалія, яка є однією з найбагатших у вітчизняному шоу-бізнесі, прояснила ситуацію щодо поганих відносин з рідним батьком.

Раніше Одна минута з посиланням на сюжет програми “ТСН. Особливе” писала про те, що батько Камалії Віктор Анатолійович Шмаренков не спілкується з дочкою і онучками Арабеллою та Мірабеллою, а зі своїм зятем Мохаммадом Захуром він і зовсім не знайомий. Тоді як мати виконавиці Інна Петрівна регулярно виходить у світ зі знаменитою спадкоємицею.

Саме вона з ранніх років звернула увагу на музичний талант Наталії (справжнє ім’я Камалії), і допомогла їй самореалізуватися, а до 2008 року Інна виконувала обов’язки її продюсера.

Камалія з мамою і дочками
Камалія з мамою і дочками

Як виявилося, з батьком зірка відносини все ж підтримує, просто на загальний огляд вони це не виставляють. Ясність у ситуацію внесла сама Камалія і на своїй сторінці в Facebook опублікувала серію зворушливих сімейних кадрів, на яких присутній і Віктор Анатолійович.

“Останнім часом преса несподівано зацікавилася моїм батьком, що, принаймні, ми з ним не в хороших відносинах, бла-бла-бла. Мій батько, на відміну від моєї матері, не є медійною людиною і намагається тримати своє життя більш приватним. Але твердження про те, що він не бачить своїх онучок або навіть не представлений Захуру, трохи перебільшені. Ви можете судити з цих фотографій”, — написала знаменитість.

Камалія з дочками, чоловіком і батьком (фото взято зі сторінки співачки в Facebook)
Камалія з дочками, чоловіком і батьком (фото взято зі сторінки співачки в Facebook)
Камалія зі своїм батьком Віктором Анатолійовичем (фото взято зі сторінки співачки в Facebook)
Камалія зі своїм батьком Віктором Анатолійовичем (фото взято зі сторінки співачки в Facebook)
Сім'я Камалії (фото взято зі сторінки співачки в Facebook)
Сім’я Камалії (фото взято зі сторінки співачки в Facebook)

При цьому в шоу “Кава з перцем” у 2019 році Камалія розповідала, що її дитинство видалося не солодким через те, як батько поводився з матір’ю і з нею самою:

“Я постійно перебувала в стресовому стані, тому що мій батько бив мою маму, і так само рукоприкладствував, переходив на мене, тому що я плакала, просила цього не робити”.

Більше десяти років співачка не спілкувалася з Віктором Анатолійовичем. За цей час чоловік встиг дати кілька інтерв’ю, в яких звинуватив дочку в байдужості і скупості, але в підсумку вони змогли помиритися.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.