Кіркоров загримів до лікарні: у палату до знаменитого пацієнта не пустили навіть рідних

Днями стало відомо, що Кіркоров-старший опинився в лікарні, а до нього в палату не впустили навіть родичів.

Тривожну новину про госпіталізацію 88-річного Бедроса Кіркорова повідомив його друг — пародист Олександр Матвєєв, однак насправді переживати нема про що. Старенький батько Філіпа провів в лікарні майже два тижні, але це було не раптово, а заплановано, оскільки чоловік ліг обстежитися:

“Він просто ліг на чергове обстеження, ну і підлікуватися трохи. Все-таки вік серйозний і треба подбати про свій стан”, — наводить слова Матвєєва видання Дні.ру.

Бедрос Філіпович ретельно стежить за здоров’ям. Більш того, за словами Олександра, на різних світських тусовках батько поп-короля знайомиться з докторами та бере їхні номери телефонів, щоб в разі чого знати, до кого звертатися.

Бедрос Кіркоров і Олександр Матвєєв
Бедрос Кіркоров і Олександр Матвєєв

Оскільки обстеження Кіркоров-старший проходив в самий розпал пандемії, в клініці строго дотримуються карантинних заходів і нікого не пускають. Саме тому його не відвідували ні дружина, ні син, ні онуки, ні друзі.

Нудьгувати Бедросу в лікарні не довелося, оскільки він весь час був зайнятий процедурами, спілкуванням з медперсоналом і переглядом шоу “Маска”, де в журі сидить його знаменитий син. Вже зараз він удома.

Батько Філіпа Кіркорова Бедрос
Батько Філіпа Кіркорова Бедрос

Відзначимо, восени минулого року чоловік переніс Ковід-19, хоча довгий час не підозрював про це, оскільки тести були негативними. Хвороба спровокувала проблеми з серцем, але криза минула. Сам Філіп розповідав, що його батько завжди відрізнявся сильним імунітетом і назвав його “міцним мужиком”.

Родичі тісно спілкуються один з одним, артист навіть посвячує батька в подробиці особистого життя. Як вважає Бедрос Філіпович, єдиним і першим коханням сина була і залишається Алла Пугачова. А ось з ким поп-король був після Примадонни, дивіться нижче:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.