Сергій Бабкін травмував голову незабаром після того, як ледь не втратив зір: біда не приходить одна

Відомий український музикант Сергій Бабкін стривожив шанувальників новиною про те, що отримав травму голову, коли їхав на велосипеді.

Останнім часом герой нашої сьогоднішньої статті раз у раз опиняється на перших сторінках новинних видань. У січні 2021-го Сергій Бабкін повідомив про рідкісне захворювання очей, яке йому діагностували зовсім несподівано. Такий діагноз зустрічається раз на мільйон і може обернутися повною сліпотою.

На щастя, навіть не дивлячись на пандемію, співакові вдалося не тягнути і вчасно потрапити на операцію в Австрію. Вона пройшла успішно, так що зір Сергій не втратить.

Сергей Бабкин на процедурах по зрению
Сергій Бабкін на процедурах по зору

Наступним потрясінням для величезної армії його фанатів стало одкровення про зради своїй коханій дружині Сніжані. Пара дала інтерв’ю програмі ЖВЛ, в якому розповіла про кризу у відносинах, коли через численні “приходи” Бабкін ледь не залишився без сім’ї. Дружині було нелегко пробачити благовірного, але вона це зробила і не пошкодувала, що, звичайно ж, викликало цілу бурю обговорень в мережі.

Сергій Бабкін і дружина Сніжана
Сергій Бабкін і його дружина Сніжана

На цей раз артист травмував голову під час поїздки на велосипеді, про що він повідомив в Інстаграмы:

“Сьогодні вперше в житті не одягнув шолом і опинився в складній ситуації. Дякую моїм друзям, що не дали мені відключитися і викликали швидку, надавши максимальну підтримку. Таких помилок я більше робити не буду і вам не раджу! Бережіть себе!”, — написав Сергій.

Шанувальники почали бажати своєму кумиру якнайшвидшого одужання і бути обережним, хоча не обійшлося і без критики. Деякі назвали скаргу музиканта занадто перебільшеною:

“Моя восьмирічна дитина мені навіть такі “травми” не показує, а просто продовжує гасати на велосипеді… Видно великий артист сильно голову травмував…”, — обурився користувач під ніком katrinushka.z.

Комментарий пользователя Инстаграм
Коментар користувача Інстаграм

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.