“Давай поживемо окремо “: Багатодітні Тарас Тополя і співачка Alyosha розповіли про розлад в сім’ї

Фраза про те, що ідеальних відносин немає - правда. Так що не поспішайте вірити парам в Інстаграм, які розповідають про те, що у них все класно.

Однією з таких “ідеальних пар” в українському шоу-бізнесі є співачка Альоша, і її чоловік, фронтмен групи “Антитіла” Тарас Тополя.

Щаслива сім’я артистів, які, незважаючи на гастролі і постійні зйомки, встигли завести трьох дітей – так вони виглядали на публіку багато років.

Однак в останньому інтерв’ю шоу “Життя відомих людей” на телеканалі 1 + 1 зізналися – живуть як всі. З сварками, драмами і переживаннями.

Історія любові Альоші і Тараса Тополі

Тарас Тополя і Альоша разом вже 10 років. За цей час вони завели трьох дітей і зберегли трепетні почуття любові
Тарас Тополя і Альоша разом вже 10 років. За цей час вони завели трьох дітей і зберегли трепетні почуття любові

Вони познайомилися, коли Alyosha вже вирушила на Євробачення від України, і коли її пісні вже наспівувала вся країна. А ось Тарас Тополя на той момент тільки розгойдував свій човен в шоу бізнесі.

Як виявилося, артисти і майбутнє подружжя були учасниками одного продюсерського центру, тому перетиналися на заходах. Чим частіше почали бачитися, тим більше усвідомлювали – вже не можуть один без одного. Тарас зізнається – цукерково-букетний період у пари був вкрай коротким. Alyosha поправляє – його не було взагалі. Відразу почалася сімейне життя. А через півтора року народився син. Зараз у них вже два сина і дочку.

Чи все ідеально у стосунках Альоші і Тараса Тополі, і як діти допомагають долати труднощі

Alyosha і Тарас Тополя з дітьми
Alyosha і Тарас Тополя з дітьми

“Мені здається, що якби не було дітей, то були б такі моменти, коли б ми говорили: “а знаєш, давай поживемо окремо”,

– зізнається Тарас Тополя в інтерв’ю ЖВЛ.

Кажуть, вже подумують над тим, щоб розповісти про свою любов в першій спільній пісні, яку так чекають шанувальники. Але з піснею не поспішають.

“Напевно, зараз мало досвіду у нас в житті, про який би ми написали цілу поезію “,

– розповідає Альоша.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.