Чим Алла Пугачова підкорила Максима Галкіна і чому він ніколи не піде до молодої

Максим Галкін і Алла Пугачова - найбільш обговорювана пара в усьому українському і російському шоу-бізнесі.

Багато хто не вірив, що шлюб молодого Галкіна і старшої на 27 років Примадонни триватиме довго. Однак пара вже 9 років щасливо живе в шлюбі і навіть виховує спільних дітей – 7-річних двійнят Лізу і Гаррі. У чому ж секрет їхнього щастя і чому молодий Галкін уже 19 років живе з далеко не молодою Аллою Пугачовою?

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова вже 19 років живуть в любові і взаєморозумінні

Лізу і Гаррі називають однією з головних причин щастя Пугачової і Галкіна. На знімках з дітьми, які Максим практично щодня публікує в своїх соціальних мережах видно, що вони – дійсно щаслива і дружна сім’я.

Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми

Шлюб Галкіна і Пугачової тримається не тільки на одних дітей. Як говорить сам Максим, йому ніколи не стає нудно з Аллою, адже вона завжди різна.

“Я визначити вік своєї дружини не можу. Алла сьогодні може бути пенсіонеркою, завтра вона 18-річна дівчинка. Я живу з багатьма жінками, і все це Пугачова “, – сказав в одному з інтерв’ю Галкін.

Артисти зізнаються, що настільки вже звикли один до одного, що не уявляють життя окремо. Алла довіряє чоловікові і впевнена, що до останнього свого дня буде з ним. Галкін ж зачарований мудрістю і терпінням дружини. Він захоплений тим, як Алла дивиться на світ, її талантом і любов’ю до життя.

Більше про неймовірне кохання Максима Галкіна і Алли Пугачової дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина “:

Популярне

Схожі статті

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Один типаж жінок: в Мережі порівняли молоду дружину Володимира Остапчука з його колишніми – як 2 краплі води

Підписники Володимира Остапчука порівняли його теперішню дружину з колишніми. Шанувальники знаменитості впевнені — дівчата мають схожий типаж.

Винен характер чи обставини? Чому Сергія Притулу “вигнали” з шоу “Хто зверху?” – Леся Нікітюк все пояснила

Відомий український ведучий Сергій Притула вже давно не веде шоу "Хто зверху?". Про те, що стало причиною цієї події, читайте у новому матеріалі від "Однієї хвилини".