Багатодітна мама Христина Решетник поскаржилася, що не залишилося часу на себе і соцмережі

Христина Решетник - дружина телеведучого Григорія Решетника. Дівчина поскаржилася в Інстаграм, що у неї залишилося мало часу на соціальні мережі.

Як відомо, восени 2020 року Крістіна Решетник народила третю дитину. Вона досить швидко прийшла в форму – фанати були здивовані, побачивши її в короткому обтягуючому плаття вже через два тижні після третіх пологів. Всі вважають це дивом, а Христина вкотре говорить про наполегливій роботі над своїм тілом і над раціоном.

Також Христина Решетник веде Instagram-блог, на який підписані майже чверть мільйона чоловік

Тому вона зобов’язана регулярно викладати публікації або історії. Хоча, як зізнається дружина Григорія Решетника, через материнства і домашніх справ часом часу на соціальні мережі зовсім не залишається.

Христина Решетник з новонародженим сином
Христина Решетник з новонародженим сином

“Коли троє дітей вдома, то менше часу залишається якраз на соцмережі. Не знаю, як у Вас, але у мене – самі голодні діти в світі) як тільки настав он-лайн, вони від холодильника у мене не відходять. Але зараз не про це – краще скажіть, яке фото краще? Колір або чб? “, – запитала дружина телеведучого Христина Решетник у своїх фоловерів в соціальній мережі Інстаграм.

У коментарях фанати масово пишуть слова підтримки Христині і кажуть, що вона виглядає просто приголомшливо. Нагадаємо, що Григорій Решетник – це телеведучий, який має репутацію найромантичнішого в Україні. І це не просто так, адже він є незмінним ведучим проекту “Холостяк ” на телеканалі СТБ.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.