Українські знаменитості, які страждають через поганий зір: Кароль, Бабкін, Сумська та інші

Деякі з українських знаменитостей мають дуже поганий зір, але дуже добре це приховують.

Знаменитості, як і інші, звичайні люди мають проблеми із зором. Хтось це приховує і носить контактні лінзи, а хтось не соромиться власної вади і з задоволенням носить окуляри.

Сергій Бабкін

Сергій Бабкін
Сергій Бабкін

На початку 2021 року музиканту Сергію Бабкіну поставили серйозний діагноз, який зустрічається вкрай рідко. Діагноз звучить так – запалення задньої стінки очей, відшарування сітківки, проходження рідини. В результаті цього співак втратив 70% центрального зору. Артистові вдалося зберегти зір після двох операцій за кордоном.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Мало хто знає, але популярна співачка Тіна Кароль має проблеми із зором – у неї короткозорість. Артистка змушена завжди ходити з контактними лінзами. Однак навіть з ними у неї виникають іноді труднощі при читанні тексту з телесуфлера.

Ольга Сумська

Ольга Сумська
Ольга Сумська

Українська Роксолана Ольга Сумська теж страждає через поганий зір. У звичайному житті актриса часто носить окуляри, у неї їх ціла колекція. Однак на сцені і на зйомках їй доводиться користуватися контактними лінзами.

Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

У телеведучої Маші Єфросиніної проблеми із зором почалися ще в школі. Тоді їй доводилося носити величезні некрасиві окуляри, через що її дражнили однокласники. Зараз же Єфросиніна користується контактними лінзами.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.