Стало відомо, скільки нерухомості у Брежнєвої та Меладзе: квартири, будинки і дачі за шалені гроші

Співачка Віра Брежнєва та її чоловік Костянтин Меладзе живуть на три країни — Україну, Італію і Росію, причому всюди у них є власна нерухомість.

Ні для кого не секрет, що зірки шоу-бізнесу отримують хороші гонорари, а тому можуть дозволити собі розкішне життя. У програмі “Викриття” на каналі Kyiv LIVE з’явився сюжет з усіма квартирами і будинками Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе в Києві.

Віра Брежнєва щаслива в шлюбі з Костянтином Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Воздвиженка — історичний і при цьому сучасний район на Подолі з кольоровими будинками, де екс-віагрянці пощастило мати цілих дві квартири, які вона об’єднала в одну. Артистка фігурує у виписках з реєстрів не як Меладзе, не як Галушка (дівоче прізвище Віри) і навіть не як Брежнєва. За документами права власності вона значиться під прізвищем свого колишнього чоловіка і батька молодшої дочки Михайла Кіпермана.

Так, на Подолі у співачки є пентхаус площею у 80 квадратних метрів з окремим паркувальним місцем. На момент покупки апартаменти обійшлися Вірі в суму близько 350 тисяч доларів.

Будинок на Подолі, де у Брежнєвої є дві квартири
Будинок на Подолі, де у Брежнєвої є дві квартири
Будинок на Подолі, де у Брежнєвої є дві квартири
Будинок на Подолі, де у Брежнєвої є дві квартири

Ще екс-солістка “ВІА Гри” володіє двома комерційними приміщеннями на Печерську, який вважається елітним районом столиці, і п’ятикімнатною квартирою в дореволюційному будинку біля Андріївської церкви. Остання зараз може обійтися в півтора мільйона доларів.

Будинок, в якому у Віри Брежнєвої є п'ятикімнатна квартира
Будинок, в якому у Віри Брежнєвої є п’ятикімнатна квартира

Також в місті Українка Київської області у Костянтина Меладзе є триповерхова дача, розташована прямо на березі річки. Раніше там була рибальська база, а тепер це мінімістечко на 5 будинків із закритою територією, власним причалом для яхт і тенісним кортом.

Дача Костянтина Меладзе
Дача Костянтина Меладзе
Дача Костянтина Меладзе
Дача Костянтина Меладзе

Крім того, влітку минулого року композитор став володарем трикімнатної квартири в житловому комплексі “Бульвар фонтанів” на Печерську, коштує вона не менше 350 тисяч доларів, але це ще все.

Новобудова на Печерську, де у Меладзе є трикімнатна квартира
Новобудова на Печерську, де у Меладзе є трикімнатна квартира

Не так давно Меладзе придбав апартаменти в скляній вежі “Skyline” площею в 207 (206,9) квадратів. У новобудові є тренажерний зал, кав’ярня, зал для переговорів, бібліотека та дитяча розважальна зона.

На даний момент ринкова ціна одного квадратного метра в цьому хмарочосі доходить до нечуваних 4 тисяч доларів. Виходячи з цього, нова квартира чоловіка Віри Брежнєвої коштує 827 тисяч доларів.

ЖК Skyline, де Костянтин Меладзе придбав апартаменти
ЖК Skyline, де Костянтин Меладзе придбав апартаменти

А якщо хочете дізнатися більше про особисте життя цієї знаменитої пари, дивіться наступне відео на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!