Алла Пугачова вперше за довгий час заспівала: стала виконавцем саундтрека до фільму “Чорнобиль”

У квітні цього року, в честь річниці трагедії на Чорнобильській АЕС, в Росії виходить фільм, заснований на реальних подіях. Вже з'явився трейлер з подробицями.

Про те, що саундтрек виконуватиме Алла Борисівна, стало відомо з тізера і публікації її чоловіка Максима Галкіна в соціальній мережі Instagram.

“Ми з Аллою місяць тому стали першими глядачами фільму “Чорнобиль” Данила Козловського. Нам дуже сподобалася ця талановита робота. Драматична, захоплююча кінокартина”,

– висловився у своєму профілі комік, телеведучий і чоловік Алли Борисівни Максим Галкін.

“Для Алли це не просто хороший фільм – це частина її життя, тому що в далекому 86-му році Алла і її колектив поїхав з концертом в Прип’ять на прохання ліквідаторів. Концерт пройшов на відкритому повітрі недалеко від місця аварії. Ризик був великий. Вона могла відмовитися, але все ж поїхала. Для Алли це був не тільки професійний подвиг, а й порив душі”,

– відверто сказав молодий чоловік Примадонни.

Зокрема, інформація про те, що у вересні 1986 року співачка дала концерт в селищі Зелений мис недалеко від Прип’яті, – дійсно правда.

Алла Пугачова на концерті в Прип'яті осені 1986 року
Алла Пугачова на концерті в Прип’яті восени 1986 року
Алла Пугачова на концерті в Прип'яті осені 1986 року
Алла Пугачова на концерті в Прип’яті восени 1986 року
Алла Пугачова на концерті в Прип'яті осені 1986 року
Алла Пугачова на концерті в Прип’яті восени 1986 року

За легендою, коли керівництво ЧАЕС запитало ліквідаторів, що їм потрібно – продукти або гроші, ті відповіли: привезіть нам Аллу! Пізніше Пугачова назвала цю поїздку дурістю. Влада відправила туди артистів для підтримки бойового духу, а самі вони взагалі не розуміли, що таке радіація і чим ризикують.

“Це була незвичайний концерт зі сльозами на очах і довгоочікуваними посмішками на змучених обличчях людей. І до сих пір не гоїться рана від спогадів про цих глядачів на концерті, більшість з яких були приречені на хворобу і навіть смерть. Перед Аллою сиділи самовіддані люди, герої наших днів”,

– розповідає Максим Галкін в публікації.

Комік уточнив, що прем’єра фільму “Чорнобиль” призначена на 15 квітня 2021 року.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.