5 фактів за те, що Алла Пугачова готується передати лаври своєї слави молодшій донці Лізі (Відео)

Аллі Пугачовій вже в цьому році виповнюється 72 роки. Кілька останніх років колишня зірка естради і перша леді музичних телеканалів не виступає. Сидить удома.

Незважаючи на те, що Алла Борисівна серйозно взялася за виховання дітей, вона підтримує свій талант. Максим Галкін каже, що його з подружжя не проти сісти за рояль і зіграти, а може бути навіть заспівати кілька улюблених пісень. Однак так, як раніше, гастролювати вона вже точно не буде.

Дивіться наше відео про дітей Пугачової.

Таємниця дітей Алли Пугачової і Максима Галкіна: хто їх справжня сурогатна матір?

Алла Пугачова поступово передає свої навички і знання донці Лізі

Таке рішення було прийнято для того, щоб і малятко Ліза Галкіна могла отримати якісь гроші, а також популярність під шлейфом таланту своєї мами.

1 факт: Алла Борисівна регулярно займається з дочкою

І дівчинка вже в змозі самостійно зіграти деякі культові твори.

Про це відомо з Інстаграм-аккаунта Максима Галкіна.

2 факт: Максим Галкін працює над артистизмом дітей, а особливо – дочки

Це також підтверджується роликами з домашнього архіву, де харизматичні діти вміло позують на камеру.

3 факт: Алла Борисівна не хоче, щоб її дочка була блогером

Нещодавно Примадонна відкрито заявила про це, опублікувавши жартівливе відео. Там Ліза пародіює блогера, а Пугачова каже – “Ні дай Бог виростить і досягне такого рівня “.

4 факт: Алла Пугачова вже відправляла свою дочку в п’ять років на показ мод

Єлизавета Галкіна стала однією з моделей на показі дитячого одягу у Валентина Юдашкіна. Це було зроблено для того, щоб з самого малого віку Ліза звикала до уваги публіки, фотокамерам і журналістам.

5 факт: зіркові батьки не проти того, щоб їхні діти “світилися” в мережі

Спочатку Алла Борисівна була проти того, щоб навіть фотографії їх з Максимом дітей з’являлися в Мережі. Однак потім вона, мабуть, усвідомила, що це неминуче. І дозволила вести сторінки, викладаючи туди відео і фото з домашнього архіву.

Таким чином, завдяки роботі мами і тата, їх вихованню і розвитку в творчому напрямку шоу-бізнес чекають два чарівних обдарування – Ліза і Гаррі Галкіни.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.