Вічно молода красуня Лєра Кудрявцева: два невдалі шлюби, “гойдалки” в кар’єрі і хвороба мами

У цій статті мова піде про життя однієї з найяскравіших зірок російського шоу-бізнесу Лєри Кудрявцевої. Як вона живе і які випробування були у неї в долі?

Лєра хотіла стати лікарем, потім стюардесою, а поступила в Усть-Каменогорське культпросветучилище, на факультет театральної режисури, а пізніше закінчила акторське відділення факультету естради в ГІТІСі.

Лера Кудрявцева
Лера Кудрявцева

Зараз вона переконана, що потрапити в російський шоу-бізнес можливо тільки за допомогою потрібних людей, які за тебе домовляться. Для неї такою людиною став Ігор Верник, який взяв Лєра співведучою на програму “Партійна зона”.

Лера Кудрявцева
Лєра Кудрявцева

Популярність шоу стало стартовим майданчиком для майбутньої зірки, зробила Кудрявцеву впізнаваною в богемному середовищі і відкрила перед дівчиною великі можливості. Доводилося дуже багато працювати.

Як ведуча Лєра Кудрявцева провела сотні музичних фестивалів, концертів, урочистих заходів, знімалася в кліпах і в кіно.

Лера Кудрявцева
Лєра Кудрявцева

З її участю проходили такі відомі проекти, як “МузОбоз”, “Випробування вірності”, “Культурний обмін”, “Пісня року”, “Нова хвиля” в Юрмалі, “Зірки зійшлися”.

З 2016 року виходить програма “Секрет на мільйон”, де Лєра є ведучою до сьогоднішнього дня. Кудрявцева стала переможницею в шоу “Зоряний лід” і учасницею в “Танцях із зірками”, в 39 років знялася в провокаційній фотосесії для чоловічого журналу “МАКСИМ”.

Зараз російська теледіва успішна, багата, стильна і впевнена в собі.

Особисте життя

Лера Кудрявцева
Лєра Кудрявцева

Сьогодні Лєра Кудрявцева вважає, що в її житті є дещо важливіше її роботи – її сім’я. Але перш ніж знайти своє справжнє жіноче щастя Лєра довелося випробувати глибокі любовні переживання, зради. Заміжня вона була тричі.

Лера Кудрявцева
Лєра Кудрявцева

Зараз Лєра Кудрявцева щаслива в останньому шлюбі з хокеїстом Ігорем Макаровим, який молодший за свою зоряну дружину на 16 років. У віці 47 років Лєра народила коханому чоловікові довгоочікувану доньку Машу. В цей же час вона стала і бабусею. У сина від першого шлюбу Жана і його цивільної дружини Анастасії народився син Лев.

До слова, у 2020 році стало відомо, що її мама тяжко хвора. Телеведуча також складно переживала цю новину, направила багато сил і грошей, щоб допомогти матусі.

Схожі статті

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.