Анастасія Приходько стала мамою втретє: приховувала вагітність і таємно народила

Анастасія Приходько приховувала свою вагітність і таємно народила. Співачка стала мамою втретє.

Українська співачка Анастасія Приходько, будучи в положенні, брала участь в розважальному шоу “Маска” та телеканалі “Україна”. Артистка була в костюмі Бабки, який відмінно приховував особливості її фігури. З кожним ефіром телеглядачі спостерігали зміни таємничої Бабки – почав з’являтися живіт.

Анастасія Приходько в костюмі Бабки
Анастасія Приходько в костюмі Бабки

Однак було не зрозуміло, це задумка шоу або ж реальна вагітність виконавиці? Після того, як з таємничої Бабки зняли маску і стало відомо, що це Анастасія Приходько до співачки надійшло багато питань з приводу її положення. В ефірі шоу Настя сказала, що це дуже особисте і вона не буде відповідати на це питання. А пізніше вона зняла відео в Інстаграм, де заявила, що не вагітна і навіть показала плоский живіт. Як виявилося, на момент зняття відео співачка вже народила малюка.

Анастасія Приходько
Анастасія Приходько

В пост-шоу програми “Маска” Настя Приходько все таки зізналася, що стала мамою втретє. При цьому співачка не назвала стать дитини і не сказала дату його народження.

«Я стала мамою втретє. Я відмовилася від усіх своїх директорів, тому що саме чоловік поїхав на підписання контракту. Саме Олександр (чоловік Анастасії Приходько) знаходився поруч під час всього знімального процесу. Ми намагалися приховати, як могли, але термін був дуже великий », – розповіла співачка.

Нагадаємо, Анастасія Приходько заміжня і виховує двох дітей: 11-річну дочку Нану і п’ятирічного сина Гордія.

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.