Ані Лорак на сімейному святі у Кіркорова заспівала для гостей українську пісню: згадала про батьківщину

Співачка Ані Лорак, яка довгий час живе і працює в Росії, розважала гостей на святі у Філіпа Кіркорова українською піснею.

Пару днів назад Філіп Кіркоров для своїх друзів закотив неймовірне свято у себе вдома. Артист вирішив відсвяткувати іменини своєї дочки Алли-Вікторії. Серед запрошених гостей була близька подруга Кіркорова Ані Лорак, яка прийшла на свято з донькою Софією і колишнім чоловіком Муратом. Філіп пригощав гостей лобстерами, червоною ікрою і шампанським. Також гості танцювали і співали в караоке. Родзинкою вечірки була пісня “Пісня про рушник” у виконанні Ані Лорак і Філіппа Кіркорова під акомпанемент Ігоря Крутого.

Ф
Фото зі свята Філіпа Кіркорова

В одному з фан-акаунтів Ані Лорак з’явилося відео, де Ані Лорак співає українську пісню перед гостями Кіркорова.

“Кароліна заспівала пісню українською мовою. Просто мурашки. Готова слухати нескінченно. Дуже скучила як Ані Лорак співає рідною мовою. Це настільки тішить! Ми дуже сумуємо! Наша Гордість! “, – підписали відео фанати Ані Лорак.

Варто відзначити, що зі свята Філіпа Кіркорова в Мережі з’явилися багато відео. На деяких з них видно, як Ані Лорак фліртує зі своїм колишім чоловіком Муратом – танцює і хихикає. Шанувальники спантеличені – невже Кароліна пробачила колишньому зради і знову зійшлася з ним? Цікаво, що буквально місяць тому Ані Лорак теж з’явилася на світському заході в компанії колишнього чоловіка.

Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою Софією на вечірці Кіркорова
Ані Лорак з колишнім чоловіком Муратом і донькою Софією на вечірці Кіркорова

Можливо, екс-подружжю вдалося помиритися і налагодити відносини заради дитини. Може бути, між Кароліною і Муратом знову спалахнули почуття – шанувальникам залишається тільки здогадуватися.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.