До сліз: дочка Юлії Началової заспівала головний хіт покійної співачки (ВІДЕО)

Віра Алдонина виконала знамениту пісню мами Юлії Началової "Герой не мого роману ".

Більше двох років тому пішла з життя співачка Юлія Началова – вона померла на 39-му році життя в результаті зараження крові і серцевої недостатності. Рідні артистки дуже важко переживали цю втрату. Але складніше всіх було 12-річній дівчинці Вірі, яка втратила маму. Зараз дочці Юлії Началової Вірі Алдоніній 14 років. Вона неймовірно схожа на свою маму і має такий же сильний і проникливий голос.

Нещодавно дівчинка дебютувала в ефірі Першого каналу на програмі “Модний вирок”. Там дівчинка заспівала найвідоміший хіт померлої мами “Герой не мого роману “. Виступ юної виконавиці викликала фурор на публіці.

Глядачі із захопленням відреагували на виконання відомої пісні Вірою.

“До сліз!!! Як схожа вона на Юлю! “,” Дуже гарне виконання, Вірочка удачі тобі, браво “,” Я подумала Юля співає, Боже, мамин талант перейшов до Верочки “,” Вірочка, ти розумниця, все у тебе буде добре !!! Заради пам’яті своєї талановитої мами продовжуй співати і радувати нас своїм талантом! “, – коментують люди.

Варто відзначити, що спадкоємиця Юлії Началової Віра Алдоніна після смерті мами живе разом з її батьками, але відвідує родину батька, футболіста Євгена Алдоніна. Дівчинка мріє як мама стати співачкою і старанної йде до своєї мрії.

Чому померла молодою? Історія життя Юлії Началової, яка померла від страшної хвороби

Схожі статті

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.